Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszíteném, de kivel?
Sziasztok!
Leszeretném szögezni, hogy nem vagyok rin gyó, se semmi ilyesmi. Egyszerűen csak ember, aki kíván. Kb 2 éve tapasztaltam a petting jóságát, azóta is csak ilyesmi kalandom volt. Nem is akartam többet, nem éreztem hogy készen állnék. Illetve megfogadtam magamnak, hogy házasságig nem is várok vele, de 18. Életévemet szeretném betölteni szüzen. Sikerült és büszke vagyok.
Viszont most màr nagyon is benne lennék valami kalandba. Komoly kapcsolatom nincs, és egyenlőre nem is úgy néz ki, hogy lenne. Viszont félek kicsit mások véleményétől, mert tènyleg nem r*banckodni akarok. (PETTINGEM IS CSAK OLYANNAL VOLT AKIT KEDVELTEM, SZERETTEM) Ja szarnom kellene a véleményekre, de mégis bennem van...
Szóval komoly kapcsolat nélkül az első hogy lehetséges illetve milyen a tapasztalat e téren?
Ha lány vagy és fogalmad sincs, hogy tudnál kalandba bocsájtkozni akkor kérem keresse fel a kezelőorvosát / gyógyszerészét.
Ha fiú vagy, akkor a punciért tenni is kell valamit nem csak várni a sült galambot.
Csak csettints egyet a gyakorin. Máris tódulnak a kanok lukasztani.
“kalandba” = kalandban
“egyenlőre” = egyelőre
Leányzó vagyok.
Nem azzal van a probléma, hogy nem tudnék kalandba bocsájtkozni. Hisz volt már kalandom, de nem szeretném megbánni. Az első az az első, örök emlék...
Nem, egyszerűen ahogy írtam NEM VOLTAM FELNŐVE AHHOZ. :) és nem akarok szétkuratnj sem magam!
Mellesleg köszönöm a normális válaszokat, akik arra a kérdésre válaszolnak ami igazából a kérdés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!