Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, 20 évesen későinek mondható elveszíteni a szüzességet? Te hogy vesztetted el?
Sokat vártam a megfelelő emberre, aki törődik velem, értékel, és őszinte érzései vannak. Mostani fejemmel azt mondom megèrte várni pedig sokszor megbántam azt hogy elszalasztottam szexre alkalmakat.
Most töltöttem a huszat, igaz nincs a fejemre írva de érhet engem barmi hátrány hogy ilyen későn vesztettem el?
A párom szerint megse làtszik hogy nem volt még senki (egy idősek vagyunk)
Ti hogy vesztettétek el? Az akkori partneretek figyelt rátok, vagy megbántátok hogy neki adtátok, akinek?
Semmiről nem késtél le!
14-15 évesen még csak pubertás korban van az ember, szinte gyerek, a többségnek fogalma sincs arról, hogy mit jelent egy kapcsolat. A többség megteszi, mert mindenholezt látja a sajat korosztályában. Viszont annyi testi és lelki sérülést lehet így szerezni...25-30 éves korukra szinte kiégnek.
Szerintem jól döntöttél, jönni fog az, aki megbecsül és értékel. És ne félj, emiatt egy férfi sem fog menekülni, főleg az nem, aki szeret.
24 évesen prostival.
Nem bántam meg jó volt.
Sokkal koràbban kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!