Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miként lehet feldolgozni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként lehet feldolgozni, hogy nincs szexuális életem?

Figyelt kérdés

Persze, igényem lenne rá. Hasonló élethelyzetben, miként birkóztok meg evvel?

Most nem részletezném az egyéni helyzetemet, mert nem kapcsolati tanácsokra lenne igényem. Köszönöm, de olyan hozzászólásokat sem kérek, keressek partnert, menjek prostihoz, stb. Az érdekelne, miként lehet feldolgozni, hogy nincs intimitás.

2020. dec. 28. 15:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A beszélgetések kezdeményezésein számtalanszor túl estem már, de mindig süket fülekre találok. Pontosabban, meghallgat, de nincs válasza, nem tudja a kérdésekre a megoldást. Nem igényli, nem hiányzik neki, mással sincs rá igénye. Bevallása szerint nem csal meg, sőt, azt sem szeretné, ha én megcsalnám. Persze, jó sokszor a képébe vágtam, hogy várhatja el, hogy én (is) lemondjak a szexualitásról. :-(

Évente 1 - 2 alkalommal van igénye, akkor mindig fellelkesedek, hátha visszatér a régi szép idő. majd eltelik néhány nap, hét és rájövök, ismét bilibe lógott a kezem. Hiszen újra nincs folytatása a dolognak. Ilyekor, azt sem tudja megmondani, mi volt, ami miatt mégis kívánta az intimitást. :-(

Párterápiáról, segítségről nem akar hallani. (Miért is érdekelné, nem ő szenved ebben a helyzetben, ő jól elvan.)

Valaki, azt írta privátban, a szeretet, szerelem az, amivel el lehet folytani a szexuális vágyakat ilyen esetben. De az is ott van, aki élt hosszasan facéran, magányosan, az még az ilyen kapcsolatot is megbecsüli. Lehet ebben igazság! Jobb így, mint magányosan! Vannak gyerekeink, tehát családi viszonylatban élek(ünk). Nem élünk szar.l, bár gazdagon sem, ám szeretek családapának lenni.

10-es! nem fogadjuk meg néhány ember tanácsát és jövünk össze? ;-)

2021. jan. 15. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!