Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell feldolgoznia azt egy felnőtt férfinak, hogy 0 szexuális élete van?
Miért dolgozza fel?
Miért nem változtat rajta?
Hát nem könnyű, de idővel túllehet, én pl sosem szexeltem, első alkalomkor félénk voltam, 2.alkalom nem volt, pedig igyekeztem. Én már nem is vágyok igazából a szexre, annak ellenére, hogy van közepesen nagy 16cm, de sosem vetettem be, sztem szüzen fogok meghalni, mivel pénzt nem tudok qvára áldozni.
Amúgy ha nem gyötröd magad, nem kudarcnak éled meg, nem fogod rosszul érezni magad. A vége ugyanaz és az érzés, mint az önkielégítésnél, csak eljátszanád a partnerrel a közösülési ösztönt, aminek a vége ugyanúgy elélvezés.
Ja és nem kell félned a betegségektől, hogy lelép az illető, mert nem vagy neki jó, ami fájó lenne.
És arra is gondolni szoktam, hogy ugye aki tetszik azzal szeretnénk szexelni, aki nem tetszik, azzal nem szexelnél te sem biztos.
Amúgy szoktál próbálkozni? Jársz szórakozni, vagy fesztiválra? Ott nagyobb az esély, mert pityókás állapotban vannak sokan, be vannak állva, és könnyebb lefektetni.
Az nem szex,ha főzni akarsz,akkor te rendelsz magadnak kaját?
Én szexualitásra gondoltam nem egy tranzakcióra.
Az ittas nő nem oké, fizetős lány nem oké, mással meg nem jön össze.
Hol lehet a probléma? Vajon?
........
Mi köze van ennek a valláshoz?
Egyáltalán nem vagyok vallásos,csak egy birka képes ilyesmiben hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!