Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Hosszú kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hosszú kapcsolatban a szeretet és a szexuális vágy együtt változik?

Figyelt kérdés

Megmaradhat a szexuális vágy attól, hogy már nincs szeretet?

Vagy elmúlhat a szexuális vágy úgy, hogy még a szeretet megvan?

Természetesen a szexuális vágyat a párotok iránt gondolom, nem általánosságban.

És azt most tegyük félre mikor egy férfi úgy összességében a szexet nem kívánja már.

2020. dec. 28. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van akinél igen, van akinél nem. Én speciel már nem is igazán szeretem a párom, szexuálisan pedig egyáltalán nem vonzódom hozzá 🤷‍♂️ 28 éves kapcsolat.
2020. dec. 28. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A szeretett meg maradt. A vágy halványult.
2020. dec. 28. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A vágy lassan kopni fog !
2020. dec. 28. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször csak a szeretet marad, szex pedig megszokásból van, ha van.
2020. dec. 28. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha tényleg hosszú kapcsolatot szeretnél akkor mindkettő megmarad ÉS teszel érte. Nem csak az ágyban, hanem a mindennapokban is. S igen lehet tenni azért is, hogy a vágy ne halványuljon el, hanem a láng megmaradjon, de ez nem jön magától.
2020. dec. 28. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk volt hogy hullámzott, amikor nem volt olyan jó a kapcsolat csupán azért kívántam kevésbé szexuálisan mert eléggé mogorva volt velem de nagyon szerettem.
2020. dec. 28. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!