Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex hiánya tud okozni stresszt, frusztrációt egy férfinek? Egy férfi ismerősről jutott eszembe a kérdés.20/N
Van egy srác, akinek évek óta nincs barátnője, mert a belseje taszítja a nőket. Szegény nagyon béna, pedig külsőleg helyes lenne. Szex se jön neki össze, nagyon ritkán max. Barátaitól tudom, hogy tiszta idegbeteg mindig és hogy szerintük azért, mert szingli. Meg ha már facen beszél csak egy lánnyal már attól szerelmes lesz és azt hiszi ő lesz majd a felesége.
A kérdésem az hogy a szeretet hiány tud okozni stresszt vagy a szex hiány is tud ilyet csinálni?
Bocsánat ha buta kérdés, évek óta van nemi életem, szóval nem tudom mit okoz a hiánya hosszabb távon.
Hát, azért a szex hiánya feszültté tesz. Nekem van csajom, de hála néhány körülménynek, csak heti egyszer tudok rámenni. És elég feszült vagyok általában e miatt.
De előtte sokáig nem volt senkim, akkor nem a szex, hanem az érintés hiányzott. Egy ölelés vagy csók is sokat ért volna.
Szerintem ez a nagyobb baj azzal ha valakinek nincs csaja.
Igen, tud okozni frusztrációt. Egész konkrétan beteggé is tehet, prosztatagyulladást is okozhat, hasonló okból, mibt szoptató nőknél a mellgyulladás, ha bent marad a tej.
Amúgy, ha kezeli valaki ezt a hiányt, egy teljesen józan, meglepően energikus, a földön járó emberrel találhatja magát szemben.
A szexhiány amúgy egy ördögi kör, amiből nehéz kilépni, minél jobban hiányzik, annál nehezebben jön össze, ezért legjobb nem eljutni ebbe az állapotba, mert egy idő után mindenki csak sajnálni fogja az embert.
38F
Feszültté, ingerültté teszi a férfit.
Más, jobb híján önkiszolgálja magát, de az mégsem az igazi.
Némi rálátással a pszichológia területére azt kell mondjam, igen mindkettő. Nemhogy okozni tud, hanem okoz is! Feszültséget, frusztrációt, majd agressziót, gyűlöletet, stresszt.
Tessék egy kis könnyen értelmezhető leírás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!