Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek egy ilyen felsőtestről? Ha pontoznátok 1-10es skálán mennyi? :D
na kibujt a a szog a zsakbol, hogy a kerdezo is egy frusztralt gyoker.
en irtam, hogy ‘nyeszlet’ es direkt tettem IDEZOJELBE, te kepes vagy felfogni, az mit jelent?! nem ugy tunik. azt irtam, nekem ‘nyeszlet’, mert en a vallasabb, izmosabb testeket szeretem, de ha nem tunt volna fel, ettol fuggetlenul 5 pontot kaptal tolem, ami nem olyan rossz. ha nem birod a kritikat es nem vagy kepes elviselni, hogy nem mindenki esik hasra a full atlgos testedtol, akkor ne irj ki ilyen jellegu keredest. arrol nem en tehetek, hogy nem tunsz 195 centinek es 96 kilonak, inkabb 175-ot es 70-et mondtam volna kep alapjan. mem erzem magam jobban, te kerted a velemenyket:D
egyebkent meg ne haverozzal, mert no vagyok, mint ahogy a kerdesben is NOK velemenyet kerted. aha, nem bantottalak meg, de azert megy a hiszti, hogy en biztos torpe ferfi vagyok.. oke:D erett vagy agyilag.
Én fiú vagyok, de ha a lányok ezt 3-4 pontra értékelnék, elég lehangoló lenne. LENNE, mert vagy trollok vagy hülyék.
Szerintem 7 pont simán.
Lány vagyok, 20 éves, és én is 3-4 pontra értékelem.
Látom, hogy sportos meg minden, de valahogy mégsem tetszik. Nem tudom megfogalmazni, hogy miért.
Megpróbálom objektív mércével értékelni, indoklást is írok.
Elégségesen szálkás, lapos has, a vállizmok formásak, viszont a mellizmok asszimetrikusak, a felkarok átlagosak, az alkarok viszont kifejezetten alulfejlettek.
Mindent összevetve egy sportos, fitt benyomást keltő kinézet, szóval 6/10.
Még mielőtt bárki belémkötne:
- férfi vagyok, nem elszállt igényű nőként írom ezt
- nem is irigységből írom a kritikus részeit a megjegyzésemnek, irigység nélkül is bevallom, hogy magamat rosszabbra értékelem, mert bár a felkar, alkar, hát, vállak tekintetében jóval izmosabb vagyok, de mellé sörhasam van, ami ront az összképen elég sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!