Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visszataszító ha egy nő így beszél az ágyban?
"Nem szeretnél kinyalni?"
"Ráülhetek a szádra?"
" Annyira imádom a farkad"
"Hiányoztál már alólam"
" úristen de jó"
Szókimondóan, mindig cécó nélkül kimondja amit gondol.
A barátom szerint undorító és közönséges
Nekem az ennél durvább mondatok is jöhetnek, igaz nekem ez az egyik komoly fétisem.
Egyszerűen ki készülök, ha egy nő ilyen mocskosan beszél B.ASZÁS közben. 👌🤭
F
Kérdezd meg a barátodat, hogy ha beszélni nem is szabad róla, csinálni azért lehet? Nem undorítja, nem gusztustalan?
Woody Allentől megkérdezték, mocskos dolog-e a szex. Azt felelte: Csak ha jól csinálják!
A barátod egy maradi izé
Ebbe mi az undorító?
Dobd ki
Az én pasimat beindítaná, ha beszélnék szex közben, de nekem meg nem megy.
Ő egyszer mondott olyat miközben épp mögöttem, bennem volt, hogy 'de szeretek veled kefélni'
Már közel voltunk mindketten az orgazmushoz, ettől a mondattól majdnem elélveztem :) Egyikünk sem beszél csúnyán, szóval tudtam, hogy nagyon jó neki, azért csúszott ki a száján.
Alapesetben én is közönségesnek mondanám, de a szenvedély hevében nem így éreztem.
Ha neked tetszik, akkor örülj neki, a barátaidat meg hagyd ki a szexuális életed részleteiből. Senkinek nincs hozzá köze és nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!