Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lentebb leírom a kérdést ?
A barátommal 3 hete vagyunk együtt,2 naponta találkozunk és eddig minden okés volt...Nekem ő az első barátom neki már volt egy pár barátnője.Tegnap átjött hozzám és 3 oran át szoptam és nem élvezett el...E-miatt elég szomorú lettem és az önbizalmamnak se tett jót,próbált megnyugtatni,hogy azért nem ment el mert stresszelt es amugy egész végig mikor csináltam mondta,hogy nagyon jó.
Lehetséges,hogy tényleg a stressz miatt nem ment el?:/
Igazán odaadó szád lehet 3 óra szopás után. 👌
Egyébként a stressztől, meg a bizonyítási vágytól, inkább merevedési zavar szokott előfordulni, de lehet nála ez másként van, nem tudom.
Azt sem mondanám, hogy nem csináltad jól, mert akkor nem állt volna ennyi ideig a ceruzája.
Szóval lehet, hogy ő alapból nehezebben megy el szopás közben.
Én is ilyen vagyok nagyon sokáig bírom ha cumiznak, végig kőkeményen, a punci, popsi az, már megint más téma.
Várj még pár alkalmat, és ha nem változik dumálj vele.
De szerintem biztos nem csináltad rosszul, mert akkor le lankadt volna többször is.
F
Lehetséges a stressz.
Orális kényeztetésen kívül még mi volt vagy szokott lenni?
Főként hogy írtad eddig minden okés volt
3 órán át? És ma nyitva tudod tartani a szádat?
Már ne is haragudj, de három hét után, pláne hogy az első pasid, még nagyon nem itt kéne tartani.
3 óra? Harom óra? És addig kemény is bírt maradni? Hát van teljesítményetek mindkettőtöknek, mit ne mondjak.
Emiatt szomorkodni egy lánynak teljesen alaptalan.
Gyakorisok, nyugalom. Biztos tartott szünetet a három óra alatt. Mármint a kérdező de lehet a haverja is.
Amúgy simán lehet a barátod kis idővel előtted kiverte magának aztán még nem töltött fel.
Nyugtasd meg hogy ne stresszeljen. Részedről minden rendben, sőt csodálod milyen hosszú ideig bírja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!