Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lentebb leírom a kérdést ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lentebb leírom a kérdést ?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hete vagyunk együtt,2 naponta találkozunk és eddig minden okés volt...Nekem ő az első barátom neki már volt egy pár barátnője.Tegnap átjött hozzám és 3 oran át szoptam és nem élvezett el...E-miatt elég szomorú lettem és az önbizalmamnak se tett jót,próbált megnyugtatni,hogy azért nem ment el mert stresszelt es amugy egész végig mikor csináltam mondta,hogy nagyon jó.

Lehetséges,hogy tényleg a stressz miatt nem ment el?:/

2020. dec. 27. 14:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
3 órán keresztül? És bírtad?
2020. dec. 27. 14:11
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Igazán odaadó szád lehet 3 óra szopás után. 👌

Egyébként a stressztől, meg a bizonyítási vágytól, inkább merevedési zavar szokott előfordulni, de lehet nála ez másként van, nem tudom.

Azt sem mondanám, hogy nem csináltad jól, mert akkor nem állt volna ennyi ideig a ceruzája.

Szóval lehet, hogy ő alapból nehezebben megy el szopás közben.

Én is ilyen vagyok nagyon sokáig bírom ha cumiznak, végig kőkeményen, a punci, popsi az, már megint más téma.

Várj még pár alkalmat, és ha nem változik dumálj vele.

De szerintem biztos nem csináltad rosszul, mert akkor le lankadt volna többször is.

F

2020. dec. 27. 14:24
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Lehetséges a stressz.

Orális kényeztetésen kívül még mi volt vagy szokott lenni?

Főként hogy írtad eddig minden okés volt

2020. dec. 27. 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

3 órán át? És ma nyitva tudod tartani a szádat?

Már ne is haragudj, de három hét után, pláne hogy az első pasid, még nagyon nem itt kéne tartani.

2020. dec. 27. 14:27
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

3 óra? Harom óra? És addig kemény is bírt maradni? Hát van teljesítményetek mindkettőtöknek, mit ne mondjak.

Emiatt szomorkodni egy lánynak teljesen alaptalan.

2020. dec. 27. 14:39
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönóm a válaszokat,picit megnyugodtam,hogy nem velem van a baj..igazából nagyon szerettem volna,hogy elmenjen ezért is csináltam ennyi ideig.
2020. dec. 27. 14:50
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem is mondtad hogy te vagy wonder woman... 3 óra szopás? Nem is kellene reagálnom ekkora kamura.
2020. dec. 27. 14:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Gyakorisok, nyugalom. Biztos tartott szünetet a három óra alatt. Mármint a kérdező de lehet a haverja is.

Amúgy simán lehet a barátod kis idővel előtted kiverte magának aztán még nem töltött fel.

Nyugtasd meg hogy ne stresszeljen. Részedről minden rendben, sőt csodálod milyen hosszú ideig bírja ;)

2020. dec. 27. 15:01
 9/13 anonim ***** válasza:
4%
Nem szopsz akkor valami jól 🤷‍♂️
2020. dec. 27. 16:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet a stressz. De azért megpróbálhattad vona a kérdés résznél pár szóban összefoglalni amit lent leírtál.
2020. dec. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!