Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Ti vágytok kötözésre, bdsm dolgokra?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 17:20
65/71 anonim válasza:
Igen vágyom rá és találtam is hozzá megfelelő partnert akivel csináljuk ezeket a dolgokat.
66/71 anonim válasza:
Én is vágyom rá, bár megélni még nem volt rá alkalmam.
67/71 anonim válasza:
engem a pasim fenekel rendszeressen. néha szájpecek is van meg ilyenek. sub nő vok
69/71 anonim válasza:
Èn pàrommal mikor kipróbàltuk, akkor elsőre olyant csaptam a popsira, hogy megmaradt a nyoma. De nem szàndèkos volt. Mind ketten tapasztalatlanok, mondta hogy hagyjuk abba (èn meg mint partnere ezt tiszteletben KELL tartanom, nem is volt harag). Ma màr tudjuk egymàs igènyeit... így èn is ős igen a vàlasz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!