Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, asszonyok! Ti vágytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok! Ti vágytok kötözésre, bdsm dolgokra?

Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
89%
Igen, de csak ha megvan a kölcsönös bizalom
2021. jan. 5. 20:10
 22/71 anonim ***** válasza:
88%

Igen de csak mértékkel. Mondjuk az hogy egy szalaggal bekötni a szemem, meg összekötni a kezem a fejem fölé az izgat. Egy kicsit még a fenekelés is, de azért nem túl durván. De ennyi, több nem kell, csak ilyen kis lightosan.

18/L

2021. jan. 16. 17:08
 23/71 anonim ***** válasza:
88%
Mi a breath play talán így nevezik . Azt nyomjuk a bdsm mellett. abszolút bizalmi dolog. És total függő lett a barátnőm. Onnantól indult a dolog,hogy rózsaszín bilincs a kézre. És még azt sem bírta. Azt hiszem szereti átadni magát. Mindig valami olyan világba viszem, amit élvez. És én élvezem a bizalmat, és azt, hogy látom,hogy egyre nagyobbakat élvez. A kielégülés nem pusztán orgazmus. A kielégülés a tenger, a homok, a szél, a madarak hangja, a séta, a világ. És mikor elengedi a valóságot (napi gondolatok) ott kezdődik a szex. És a fájdalom, a kiszolgáltatott helyzet stb ezek a rosszalkodások, izgalmasak. Tulajdonképpen már elég hozzá érnem a nyakához, és kész van.:-) a körhinta: Először izgultam, aztán hányinger. De képzeld el, Mikor nem azon erolkodsz, hogy valaki állítsa meg,. Hanem elengeded magad, a kezeid a szélben, és szédülés, kitudja mi lesz.. élvezed. Ha próbálsz normális maradni, csak rosszabb... Szóval a lényeg, hogy élvezi. bármit ellenkezik rosszabb lesz. Szorul a kötél, stb. Megszokja,hogy szót fogad. Eleinte pánik volt, aztán rájött, hogy nem hal bele, hanem ez az erotika új dimenziója. Új érzékek. Szóval helyette írom, hogy igen, van aki élvezi. :-) vágyik rá.
2021. jan. 16. 17:38
 24/71 anonim ***** válasza:
86%

Nő vagyok és én egyáltalán nem vágyok rá, én félek a kikötözéstől, nem vagyok hajlandó fájdalmat okozni a partneremnek, abban meg nem tudok bízni akinek arra áll fel, hogy nekem fáj.

Ettől füddetlenül persze lehet a seggemre csapni meg erősebben dugni (mert az nem fáj), de ennél duvább dolog vagy egyéb nem fér bele nekem.

2021. jan. 17. 18:03
 25/71 anonim ***** válasza:
92%
Nem olyan durván de egy minimális dominancia a férfi részéről még rendben van. Amivel már fájdalmat okoz kicsit sem indít be.
2021. febr. 8. 15:11
 26/71 anonim ***** válasza:
78%
Régen igen, de valahogy elkopott az idők során. Ellenben nem azt mondom, hogy nem lesz újra előtérben.
2021. febr. 9. 16:52
 27/71 anonim ***** válasza:
76%
Imádom a bdsm világát és ha dominálnak felettem.
2021. febr. 16. 19:37
 28/71 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem Soros Györgynek kéne Hoffmann Rózsát lekötözni. Én meg lefilmezném és az engedélyük nélkül feltenném a YouTubera, majd megosztanám a Facebookon Orbánnak.
2021. febr. 16. 19:40
 29/71 anonim ***** válasza:
65%
Alárendelt szerepben szeretnék lenni, da sajnos még ilyen téren (is) szűz vagyok :)
2021. febr. 26. 15:15
 30/71 anonim ***** válasza:
76%

Valaki vágyik rá valaki nem!

A nők szeretik ,ha olyan párjuk van aki irányít!

Az életben és az ágyban is!

A mértékletességen múlik!

Ha a párom azt szereti ,azt kapja,ha mást szeret és élvez akkor azt!

Ézért a párom es ezért szeretem!

2021. márc. 11. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!