Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok a csikló izgatást hogy szeretitek?
1. körkörösen,
2. punci "vágással" párhuzamos irányban,
3. punci "vágásra" kereszt irányban.
2-es: ha ennyire kötözködőek akarunk lenni: ki említett bármilyen technikát a kérdésnél? A kérdező nem tért ki, hogy nyalás, vagy kézzel izgatás, vagy bánomisén milyen módszerrel szeretjük az IRÁNYOKAT.
Én pedig leírtam, hogy melyik IRÁNYT szeretem MILYEN módszerrel. Nem hittem, hogy ez ekkora problémát fog jelenteni...
Ebből kiderült, hogy te vagy degenerált, nem az a kérdés, hogy mivel, hanem, hogy, hogyan, konkréten milyen irányba, lényegtelen, hogy nyelvvel, kézzel, eszközzel, de mindegy, mert ezt sem érted.
Az #1-es tökéletesen válaszolt.
Mindegy hogyan, az izgatás iránya érdekel a fentiek szerint, hogy, hogy szeretik a nők.
(az igaz, lehet az izgatás alatt inkább kézi munkát értünk, de tényleg nem lényeges, csak az irány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!