Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok a csikló izgatást hogy szeretitek?
1. körkörösen,
2. punci "vágással" párhuzamos irányban,
3. punci "vágásra" kereszt irányban.
Először párhuzamos, hosszú mozdulatok, majd ha van egy alap izgalmi szint, akkor körkörös egy kis ideig, (hogy ne legyen unalmas) és a csúcsra párhuzamos mozdulatokkal tudnak elvinni. Szóval a körkörös nem a legjobb érzés, de szeretek beiktatni, hogy változatosabb legyen a dolog.
A kereszt iránnyal nincs sok tapasztalatom, olyan "természetellenes" nem adja magát.
Nem nagy minta még eddig, de a párhuzamos irány vezet, körkörös a második és a keresztirányt eddig senki se szereti.
Ezek után félve vallom be, hogy férfiként én kézzel való izgatáshoz eddig ugyan mindet használtam, de a keresztirányút csináltam a legtöbbet mert a férfinak az a mozdulat esik legjobban kézre.
A legutóbbi barátnőmön vettem észre 8azért is a kérdés), hogy mintha a párhuzamos irányt sokkal jobban élvezné, csak az nekem nem esik annyira kézre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!