Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, asszonyok a csikló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok a csikló izgatást hogy szeretitek?

Figyelt kérdés

1. körkörösen,

2. punci "vágással" párhuzamos irányban,

3. punci "vágásra" kereszt irányban.

2020. dec. 10. 11:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Először párhuzamos, hosszú mozdulatok, majd ha van egy alap izgalmi szint, akkor körkörös egy kis ideig, (hogy ne legyen unalmas) és a csúcsra párhuzamos mozdulatokkal tudnak elvinni. Szóval a körkörös nem a legjobb érzés, de szeretek beiktatni, hogy változatosabb legyen a dolog.

A kereszt iránnyal nincs sok tapasztalatom, olyan "természetellenes" nem adja magát.

2020. dec. 10. 12:59
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem nagy minta még eddig, de a párhuzamos irány vezet, körkörös a második és a keresztirányt eddig senki se szereti.

Ezek után félve vallom be, hogy férfiként én kézzel való izgatáshoz eddig ugyan mindet használtam, de a keresztirányút csináltam a legtöbbet mert a férfinak az a mozdulat esik legjobban kézre.

A legutóbbi barátnőmön vettem észre 8azért is a kérdés), hogy mintha a párhuzamos irányt sokkal jobban élvezné, csak az nekem nem esik annyira kézre.

2020. dec. 10. 14:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is mindegy csak élvezzem
2020. dec. 10. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Változatosan.
2020. dec. 10. 22:08
 15/15 anonim válasza:
Én kereszt irányba szeretem legjobban, tehát jobbra-balra.
2020. dec. 22. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!