Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen kényeztetheti a párom melleim ha már jön valamennyi tej?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 16:40
2/7 anonim válasza:
Szia!Ha van hozzá kedvetek akkor miért ne?Mi baj lehetne ebből,gondold át.Hanyadik hónapban vagy?
4/7 A kérdező kommentje:
Mert olvastam, hogy nem szabad szekálni(nyomkodni igazából😅) mivel méhösszehúzódásokat tud okozni, ami meg szülésnek az indulását,
Csak emiatt merült fel
7. Hónap
2020. dec. 26. 16:44
5/7 anonim válasza:
Úgysem nyomkodja mint vak az ajtót gondolom :)Ha finoman bánik velük akkor nem lehet gond szerintem.
6/7 anonim válasza:
Lehet. Én tiszta tej voltam. Persze cdak óvatosan, ne durván.
7/7 anonim válasza:
NE hiszem hogy baj lesz, ha óvatosak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!