Kicsit hülye kérdésnek tünhet de azt akarom tudni hogy a párom kényeztetheti a cicimet mint eddig vagy inkább ne vagy csak finoman?
Semmi bajod nem lesz tőle! Ez akkora butaság hogy beindítja a szülést!
Akkor aki szoptat teresség alatt, azzal mi van?!!!
Ugyan úgy lehet sexelni mint előtte, addig míg az orvos állt nem mondd, de azt sem Azértert izgatja a melled, hanem
Mert nyílik a méhszáj, vagy sokat keményedik a kismama, és akkor nem
Tesz jót az orgazmus, illetve könnyebben feljuthazmaka fertőzések!
hát nem tudom, hogy vagy vele, de én pl el nem bírom viselni, ha csak ránéz a párom a mellemre. Ez ilyen ösztönös, vagy nem is tudom ilyen reflex nálam. Én is úgy tudom, hogy a mellbimbók izgatása méhösszehúzódásokat okoz, ezért kell szülés után minél többször mellre tenni a babát, hogy a kitágult méh hamarabb visszanyerje eredeti méretét. Gondolom a terhesség alatti szoptatásnál más szabályok érvényesek, mint a nem szoptató terheseknél, hiszen ott már a fogantatás idejében is emelkedett oxitocin szint volt, úgyhogy ez nem hiszem, hogy befolyásolná a méhműködést. Szóval ha félsz, akkor inkább hanyagoljátok a dolgot, és térjetek vissza rá az utolsó két hétben, vagy ha már túlhordod a babát, hátha beindítja, de persze ez nem garantál semmit.
2 hetes baba anyuja
Azzal hogy a melled izgatja, méh összehúzódásokat okoz, amitől keményedik a hasad, beindúlhat a szülés!
Ha a nemi szerves kényezteti, vagy a péniszével elégít ki, ugyan úgy az izgalomtól, orgazmuskor méh összehúzódásokehetnek, ami szintén mehindíthatja a szülést! Mindeggy hogy hogyan kényeztet, a lényeg hogy az jó neked, amitől beindúlhat a szülés!!!
De, nézd meg hányan kérdezik itt, hogy szülhet ének már meg hamarabb, mert nem akar magától beindúlni a szülés, már a szexet is próbálták minden képpen, és mégsem lett semmi ....
nem úgy van,hogy a terhesség vége felé indítja meg a szülést az orgazmus?
Én hallottam egy olyat is,hogy a terhesség elején azért is jó az orgazmus,mert a méhösszehúzódástól friss vér kerül a babához???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!