Szerintetek ennek a kérdésnek valós a háttere?
Nekem erről az jutott eszembe, hogy a napokban volt egy pár kamu kérdés: pl. 16 hónapos babának lehet-e adni már őszibarackot és almát, természetesen csak és kizárólag turmixolva (azt még hozzátette a kérdező, hogy a férje nem engedi, hogy orvoshoz vigyék a gyereket...), a másik kérdés pedig az volt, hogy hány hetes babának lehet adni chilit, mert a kérdező és a férje is nagyon szereti, és gondolták megkóstoltatnák a másfél hónapos babával...
Mindkét kérdést törölték.
Szerintem is eléggé kamuszagú, bár manapság ki tudja.
Mindenesetre elborzaszt, hogy a 21. században, az ultra hiperszuper technika és a fejlődés idejében még mindig ekkora problémát jelent az egyszerű biológia. Pedig az emberi szervezet nem változott a haladással, még mindig ugyanúgy működik, csak okosabbak lettünk. És ezzel egyenesen arányosan egyre nagyobb baromságokat találunk ki. A tudatlanság annyira hihetetlen méreteket ölt, hogy húha.
A kedvencem a linkelt kérdésből:
"Mondhat olyat a védőnő. Mégpedig azért, mert az, hogy menstruálni kezd egy lány nem jelenti azt, hogy egészen biztosan van peteérése is, pláne az első néhány alkalomnál-persze nem kizárt."
Szerintetek komolyan van ember aki ilyen hülye? Mert hogy alap ismeretekkel sem rendelkezik biológiából, az oké, de ha ilyen ostobák az eberek, akkor nem vagyok meglepve a sok tiniterhességen.
Igen, az általad bemásolt válasz nálam is kiverte a biztosítékot! :) Nagyon durva, de még ha igy is van, hogy még nincs minden hónapban esetleg peteérése, akkor se mond ilyet egy védőnő, mert nagyon jól tudja, hogy a fiatalok sokszor hadilábon állnak a védekezéssel, és inkább arra fog ösztönözni mindenkit, hogy védekezzenek.
Úgyhogy ez a része a kérdésnek tuti nem igaz, bár lehet, hogy a többi igen, és most ezzel védi magát.
Múltkor egy olyan egyértelműen kamu kérdéssel találkoztam, hogy ott meg a 18 éves pasi már tudta magáról, hogy nem jók a spermái, és azért nem védekeztek egyszer, mert hogy úgy sem valószínü. :) Mondjuk aztán nem ezen a dolgon csúszott el a története. :) Csak nekem megint ez lett gyanús, hogy ilyen "meddő" jellegü dologra akarja kenni a nem védekezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!