Szerintetek ennek a kérdésnek valós a háttere?
Igen ez tuti kamu kérdés volt...
A másik h megírta h nem akarja a babát akkor mi mit kezdjünk Vele ? Meg szerintem aki 14. évesen tényleg teherbe esik nem ilyen hangnem ben ír vagy nem is ír ....valaki nagyon unatkozott
Én nem olvastam végig, csak a linkeléstől kezdve.
Szerintem kamu... senkinek sem tűnt fel, hogy a kérdező mélyen lapított? Hozzá sem szólt egy válaszhoz sem, csak nézte, és röhögött, hogy egymásnak estek?
1-szer válaszolt csak, és ennyi. Arra sem reagált, hogy utána felvetették a kamu dolgot. Ha annyira kétségbe van esve, hogy itt keres választ, támogatást, tanácsot, akkor gondolom ül a gép előtt, nézi a válaszokat, és reagál rájuk. És tényleg, egyáltalán nem látszott kétségbeesettnek, pedig én tuti az lennék 14 éves terhesen. Szerintem ezek a tinik azt élvezik, hogy a válaszolók hogy egymásnak esnek nézeteltérés esetén. Mert tényleg ez van.
Mikor van egy normális kérdés, ok, hogy tucat, de akkor is, érkezik rá kb. 3-4 válasz, esetleg egy kicsit több, az ilyen meg hogy fiatalon terhes egyből nagy port kavar, erről egyből mindenkinek van véleménye, és képesek egymással is veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!