Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ennek a kérdésnek...

Szerintetek ennek a kérdésnek valós a háttere?

Figyelt kérdés
Szerintem nem. Már az alap kérdés gyanus volt, de ahogy elolvastam a kommentet, egyből lejött, hogy ez nem lehet igaz. Nem tudom másokkal mi van, nem olvassák el rendesen, vagy túl nagy szenzáció, ha valaki 14 évesen terhes, és arra rögtön válaszolni kell, hát nem tudom. De ilyen nincs, hogy a védőnő azt mondja, hogy nincs sok esélyük a terhességre. Eleve ránézésre ezt nem tudja megmondani, másrészt pont az a dolga, hogy a védekezést beléjük sulykolja. És mindez a 62. válasz után merült fel valakiben.
2010. nov. 16. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez tuti kamu kérdés volt...

A másik h megírta h nem akarja a babát akkor mi mit kezdjünk Vele ? Meg szerintem aki 14. évesen tényleg teherbe esik nem ilyen hangnem ben ír vagy nem is ír ....valaki nagyon unatkozott

2010. nov. 17. 06:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Én nem olvastam végig, csak a linkeléstől kezdve.

Szerintem kamu... senkinek sem tűnt fel, hogy a kérdező mélyen lapított? Hozzá sem szólt egy válaszhoz sem, csak nézte, és röhögött, hogy egymásnak estek?

2010. nov. 17. 08:40
 13/14 anonim ***** válasza:
ja bocs, láttam, hogy válaszolt, de azok is átlátszó kamu szövegek voltak, mint maga a kérdés.
2010. nov. 17. 08:42
 14/14 A kérdező kommentje:

1-szer válaszolt csak, és ennyi. Arra sem reagált, hogy utána felvetették a kamu dolgot. Ha annyira kétségbe van esve, hogy itt keres választ, támogatást, tanácsot, akkor gondolom ül a gép előtt, nézi a válaszokat, és reagál rájuk. És tényleg, egyáltalán nem látszott kétségbeesettnek, pedig én tuti az lennék 14 éves terhesen. Szerintem ezek a tinik azt élvezik, hogy a válaszolók hogy egymásnak esnek nézeteltérés esetén. Mert tényleg ez van.

Mikor van egy normális kérdés, ok, hogy tucat, de akkor is, érkezik rá kb. 3-4 válasz, esetleg egy kicsit több, az ilyen meg hogy fiatalon terhes egyből nagy port kavar, erről egyből mindenkinek van véleménye, és képesek egymással is veszekedni.

2010. nov. 17. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!