Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon gáz, ha szűz létemre...

Nagyon gáz, ha szűz létemre arra vágyom, hogy orálisan kényeztethessek egy fiút? L19

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik, meg közönséges, de annyira kívánom, hogy lesz*phassak egy péniszt. Talán jobban, mint magát a szexet...
2013. szept. 6. 00:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Sz....pj le szépségem.
2013. szept. 6. 01:00
 2/24 anonim ***** válasza:
Bárcsak nekem mondanák ezt a barátnőim, utál mindegyik szopni. :@
2013. szept. 6. 01:01
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
dehogy gáz, én például még örülnék is neki, ha én lennék az, akinek a péniszét le akarnád szopni
2013. szept. 6. 01:02
 4/24 anonim ***** válasza:
0%

Cidázz le édesem xdxdxd

Kőkeményen megsz...hatsz.

2013. szept. 6. 01:03
 5/24 Komplikato ***** válasza:

Hááát, ha szűz vagy, esélyes nem csináltad még vagy nem sokszor és lehet azt rosszul meg nagyon rosszul is csinálni. Tehát a kérdés az az illető fiúnak nem lesz nagyon kínos?

Na igen, ha meg tényleg szűz valaki, akkor halál biztosan nem tudja annyira kívánni a szexet, mint az akinek nap mint nap minőségi szexben van része, aztán kiesve a pixisből hónapokig vagy évekig nélkülöznie kell. ;)

2013. szept. 6. 01:10
 6/24 anonim ***** válasza:
52%
Ez a kérdés,vagy kamu,vagy vakmerő :D
2013. szept. 6. 01:10
 7/24 anonim ***** válasza:
59%
Ha csak ezen múlik, én feláldozom magam, hogy jobbá tegyem az életed. De jobb vagy te ennél, te is tudod...
2013. szept. 6. 01:11
 8/24 anonim ***** válasza:
64%
Ez mekkora kamu :D :D :D
2013. szept. 6. 01:53
 9/24 anonim ***** válasza:
59%
8. Pszt, nem baj! :D
2013. szept. 6. 01:54
 10/24 anonim ***** válasza:
55%

Nemgáz ez! Isteni adottság, használd ki!!!!

Józsi bácsi 40 kemény évet lerobotolt a Csepeli Vas- és fémművekben, s jól megérdemelt nyugdíjas éveit tölti. Álmait is megvalósíthatta, mert végre vehetett magának egy gyönyörű, bilikék, kétütemű Trabantot. Be is áll a benzinkúthoz, kinyitja a motorháztetőt, s a beérkezett emberek magabiztosságával engedi bele a keveréket. Ám ekkor hatalmas benzinfelhővel, nagy fékcsikorgással megáll mellette egy gyönyörű ezüstmetál Porsche, s kiszáll belőle egy fiatal, szőke bombázó. A benzinkutasok egymás sarkát taposva egyszerre rohannak oda, s a hölgy minden kívánságát lesik; az egyik az guminyomást nézi, a másik tankolni kezdi, a harmadik az ablaküveget mossa, stb. Józsi bácsi tátott szájjal bámulja a tüneményes jelenséget, majd elkomorul az arca, s felsóhajt:

- Honnan a fenéből van ennek a nőnek ennyi pénze, hogy egy ilyen méregdrága autót meg tudott venni, pedig én 40 évet lehúztam a Csepeli Vas- és fémművekben, s mégis csak egy ilyen rozzant Trabantra futotta?

A szőke nő meghallotta, majd Józsi bácsihoz fordult:

- Tudja, uram, hogy mi az az orális szex?

Józsi bácsi arca felderült:

- Az a szopás?

- Nem, a szopás az, hogy maga 40 évig a Csepeli Vas- és fémművekben dolgozott - felelte a szőke bombázó.

2013. szept. 6. 03:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!