Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi ideig bírjátok vagy bírtátok szex nélkül?
Mennyi volt a leghosszabb idő?
Mennyire voltatok már ki?
Mi forgott főként az utolsó napokon a fejetekben?
Nekem 1 hónap volt úgy, hogy egy éve együtt vagyunk és eléggé rendszeres szexuális életünk volt, viszont közbe jöttel dolgok és így nem lehetett.
Feszült voltam, minden este magamhoz nyúltam nem bírtam volna ki, hogy ne.
Aztán amikor eljött az az este akkor barátom 1 perc alatt elsült, mert már rég volt ilyen. Szóval el tudod képzelni mit éreztem akkor. 😅
Kb 90%-uk 1 évnél tovább nem bírja.
Aki idén nem szexelt, az Januárban valami házibulin szexelni fog valami ismeretlennel. Vagy egy olyan haverjával, akiben bízik.
#1 Szánalmas vagy. :-)
A pasik közt vannak olyanok, akik évekig nem szexelnek, na persze ez nem dicséretre méltó, mert végülis (sokszor) a lúzerségük miatt van. De az elismerendő, hogy van, aki 3-4 évig is nem csinálja, és nem borul el teljesen mentálisan.
Egy mai, átlag nő szinte bele is halna abba, ha évekig nem szexel.
Szóval HAZUGSÁG, hogy a férfiak a szexmániások. A nők azok. Lehet a 2-es kommentemet javítani kellene. Fél évig sen bírja a nagyöbbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!