Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyi ideig bírjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi ideig bírjátok vagy bírtátok szex nélkül?

Figyelt kérdés

Mennyi volt a leghosszabb idő?

Mennyire voltatok már ki?

Mi forgott főként az utolsó napokon a fejetekben?

2020. dec. 26. 09:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Nekem 1 hónap volt úgy, hogy egy éve együtt vagyunk és eléggé rendszeres szexuális életünk volt, viszont közbe jöttel dolgok és így nem lehetett.

Feszült voltam, minden este magamhoz nyúltam nem bírtam volna ki, hogy ne.

Aztán amikor eljött az az este akkor barátom 1 perc alatt elsült, mert már rég volt ilyen. Szóval el tudod képzelni mit éreztem akkor. 😅

2020. dec. 26. 09:36
 2/13 anonim ***** válasza:
15%

Kb 90%-uk 1 évnél tovább nem bírja.

Aki idén nem szexelt, az Januárban valami házibulin szexelni fog valami ismeretlennel. Vagy egy olyan haverjával, akiben bízik.

2020. dec. 26. 09:37
 3/13 anonim ***** válasza:
23%

#1 Szánalmas vagy. :-)

A pasik közt vannak olyanok, akik évekig nem szexelnek, na persze ez nem dicséretre méltó, mert végülis (sokszor) a lúzerségük miatt van. De az elismerendő, hogy van, aki 3-4 évig is nem csinálja, és nem borul el teljesen mentálisan.

Egy mai, átlag nő szinte bele is halna abba, ha évekig nem szexel.

Szóval HAZUGSÁG, hogy a férfiak a szexmániások. A nők azok. Lehet a 2-es kommentemet javítani kellene. Fél évig sen bírja a nagyöbbség.

2020. dec. 26. 09:42
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
*sem
2020. dec. 26. 09:43
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
#2: ez így lesz. Tuti.
2020. dec. 26. 09:52
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
kb 2 honap volt, de elotte 24 evig szuz voltam, tehat azert birom egy darabig es nincs kesztetesem, hogy az elso allo faszba beleuljek, mindegy kie. eddig mindig ugy alakult, hogy talaltam valakit, de ha nem talalnek megfelelo szemelyet, akkor inkabb kibirnam, mint hogy valami gyokerrel osszefekudjek, akivel nem is biztos, hogy jo lesz.
2020. dec. 26. 10:02
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
1 ev volt a max
2020. dec. 26. 10:14
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Bármeddig bírom. Fél év volt a leghosszabb idő és kicsit se voltam ki.
2020. dec. 26. 11:16
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
1 év 3 hónapnál tartok. Néha nehéz de kibírható
2020. dec. 26. 11:41
 10/13 anonim ***** válasza:
72%
KB. 2 hónapja nincs, és nehezen bírom, de nem vagyok a laza kapcsolatok meg az egyéjszakások híve. Érdekes módon mikor találkoztam egy sráccal, akivel alakul valami, de szex nem volt, egy darabig egy kicsit jobb volt azért, de nem sokáig.
2020. dec. 26. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!