Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok ki szex nélkül? 23/L
Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, és még csak 3 hete nélkülözöm de basszus ez rettenetes...
Arról álmodok éjjel, arról gondolkodok nappal, kezdek teljesen kikészülni..
3év rendszeres szexuális élet után ez maga a pokol 😩
Nem vagyok az a fajta aki minden érzelem nélkül képes lenne szexelni, és ezért is olyan piszkosul nehéz ez...
23/L
Tiszta fura!
Egyes emberek (jellemzően nők inkább) tiszta jól megvannak néha szex nélkül. Én meg majd meghalok abszolút függő vagyok... (jó lenne leszokni irigylem őket)
Hát sajnos ha olyan a természeted aki sokat kívánja akkor valahogy kénytelen leszel pótolni, eszközökkel vagy valaki megbízható partnerrel (mondjuk egy barát extrákkal, vagy valami hasonló low risk dolog), de ha esetleg ezek nem jönnek be, maradhat az önmegtartóztatás is, az is tiszteletre méltó! keress hobbikat, új dolgokat az életben aminek örülhetsz. (utóbbi esetben ha sikerül csökkenteni a vágyat oszd már meg velem is a tapasztalatokat.)
Javaslom a nofap mozgalmat is.
22/f
Pár órás beszélgetés után azért sok csaj eltudja dönteni egy pasiról hogy alkalmas és érdemes-e a pasi szexre v sem. Szerelem ugyan nincs de nem is kell hozzá. Viszont szerelem nélkül se mondható a dolog érzelmek nélkülinek...
35F
Kéznél van a megoldás :) S ne feledd közben ama mondást, miszerint amíg az Igazira várunk, addig az esélyesekkel is jól érezhetjük magunkat.
Legyél nyitott a világra, ismerkedj, flörtölj. A kötetlen laza kapcsolat nem azt jelenti, hogy alkalmi, hanem csak bizonyos "szintig" mész el valakivel. Már a XXI. században vagyunk, te sem vagy 15 éves - az hogy kivel mit csinálsz, meg nem kell senkinek tudnia.
29f
Nekem 1-2napos szünet 1 hétnek tünik. Azaz nehéz.
Egyedüliként meg most pokol.
Egyszer (remélem mielöbb) összefutok olyan nővel, aki igényli úgy mint én magam.
Nemjó érzés olvasni a tippet, hogy eszközzel helyettesíthetőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!