Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy bírjátok szex nélkül az életet?
Nagyon sokat gondolok a szexre, nagyon vágynék rá, sokszor ezzel álmodom. De eléggé zárkózott vagyok így nagyon nehéz barátnőt találnom, már borzalmasan régen szexeltem:(
Ti hogy bírjátok?
Lányok is vannak így ezzel?
24F
Nincs ilyen gondom lányként szexelek mikor kedvem szottyan és nemet mondok akkor amikor én akarok ...
De egy 43 éves férfi mondta nekem h egy Férfi szerez szexet ha akar és pénz Se kell hozzá
A többi csak rinya meg kifogás légy férfi
Lányoknak ezzel nincs problémája.
Én mindennap verem oszt annyi!
F
Picsogástól, önsajnáltatástól nem lesz szex, a nők nem fognak beugrani a nyitott ablakodon az ágyadba. Eddig is vártál - lett eredménye?
Próbálkozz inkább az fog elvinni a célig. Képes vagy inkább frusztrálni magad, elnyomni magadban az érzést mintsem odamenni 1-2-5-10-x nőhöz és megpróbálni??? Ha igen, akkor bocs' de hülye vagy.
Könnyen bírom, asszexuális vagyok :D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!