Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy bírjátok ki szex nélkül?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok ki szex nélkül? 23/L

Figyelt kérdés

Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, és még csak 3 hete nélkülözöm de basszus ez rettenetes...

Arról álmodok éjjel, arról gondolkodok nappal, kezdek teljesen kikészülni..

3év rendszeres szexuális élet után ez maga a pokol 😩

Nem vagyok az a fajta aki minden érzelem nélkül képes lenne szexelni, és ezért is olyan piszkosul nehéz ez...

23/L

2020. júl. 3. 13:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
na a nyolcast irigylem! el kéne sajátítani ezt a képességet. négyes.
2020. júl. 3. 15:46
 12/23 A kérdező kommentje:

Ezt az éhséget ami bennem van, lehetetlen enyhíteni eszközökkel, legalábbis számomra..

Azzal kb 2-3mp az orgazmusom ami utánna inkább ejt depresszióba mint extázisba xdd

2020. júl. 3. 15:49
 13/23 anonim ***** válasza:
Cirka tizenhárom éve nincs szex az életemben. Már megszoktam, úgyhogy nem okoz gondot. Szinte már nem is hiányzik.
2020. júl. 3. 15:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Kb ilyen 2 éve szexeltem utoljára... és nekem is baromira hiányzik. Én nekem az ilyen "normális" adagom 3-4 lenne hetente. És tényleg nagyon rossz néha, főleg amikor olyat álmodok:D
2020. júl. 3. 16:07
 15/23 anonim ***** válasza:

Hol laktok lányok? Szimpátia alapon az ilyen könnyen orvosolható. Megfelelő és megfelelően igényes partnerrel mindenki csak nyerhet, és az ilyenekből gyakran több is kialakulhat...

35F

2020. júl. 3. 16:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ez érdekes, nem tudom miért de én se szeretem a maszturbálást emiatt. Érdekes ez az instant depressziózás, tiszta szar.
2020. júl. 3. 16:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon nehezen :( 23F
2020. júl. 3. 16:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Kb velem ugyanez történt pár hónapja mentünk külön a csajommal , nemcsak a szex hiányzik hanem az hogy beszélgessek vele meg egymáshoz bújjunk meg ilyesmi ,meg nagyon sokan mondták hogy olyan gyönyörű pár vagyunk és én is nagyon boldog voltam vele :-(
2020. júl. 3. 16:52
 19/23 anonim ***** válasza:
De ismerős ez az érzés csak pasi ként.
2020. júl. 3. 16:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Majd, ha már 7. éve leszel szex nélkül, mint én, akkor elkezdelek sajnálni. Úristen, tragédia, hogy pár hete nem qrsz.
2020. júl. 3. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!