Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, akik elkísértétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, akik elkísértétek a párotokat szvingerbe, hogy viseltétek?

Figyelt kérdés
Olvasom itt egy kérdésnél, hogy egy-egy nőt akár 5-10 pasi is megdug egy este alatt... hogyan viselitek, ha a párotok ez a nő? Nektek hány nő jutott ugyanekkor?

2020. dec. 25. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A swingerekről szóló városi legendákat leginkább azok terjesztik akik sose jártak még a közelében sem.

Kezdjük az elején. Semmi SEM kötelező! Teljesen szimpátia alapján működik a dolog. Van aki csak beszélget, más csak 1-1 neki szimpatikus férfit/nőt/párt választ ki és a zárhatóban vannak együtt. Zárható szoba = bemennek akik egymásnak szimpatikusak, bezárják kulccsal az ajtót és rájuk tartozik mi történik ott. S igen olyan is van aki "nagyfogyasztó" s akár x db neki szimpatikus férfivel van egy este - de ő ezért megy oda.

Folytatva a sort... sokkal normálisabbak, kulturáltabbak az emberek mint egy normál szórakozóhelyen. A tolakodást, zaklatást semmilyen formában nem tűrik.

Korosztály... NEM 50-es a többség, hanem inkább 30-50 közötti, de mindenféle korosztály képviselteti magát. Pont úgy mintha kimennél egy strandra, ott is látsz öreget is fiatalt is.

Arányok... vannak un. páros napok amikor csak párok v. szóló nők mehetnek, férfiakból csak a "bennfentesek" ők is csak max. olyan arányban ahány szóló nő van. S vannak olyan napok amikor szóló férfiak is sokan mehetnek.

Nyilvánvalóan kell egyfajta nyitott hozzáállás, de ugyebár a swingerbe eleve "ezért" megy az ember, nem azért hogy kettesben, állig felöltözve legyen otthon az ember. A hatalmas előnye, hogy adott a hely, az idő (nem kell idegenhez felmenni, nincs macera a hol, mikor szervezésével) s 100%-ban kamumentes. Ott valós, "kézzelfogható" személy mindenki, nem "talán a jövő héten jó lesz az időpont", s nem képgyűjtögető, folyton ígérgető kamus recskahuszár.

2020. dec. 29. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan nap, amikor “ruhás” ismerkedős parti van, az hogy néz ki? Van valakinek tapasztalata?
2020. dec. 29. 15:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#12 "ruhás" ismerkedő nap (amikor nincs covid) a TT-ben szokott lenni. A TT leginkább párcserében erős, szóló ffi-ként nehezen jutsz be (max. 5 szóló ffi-t engednek be és a törzsvendégek, vagy akit valamelyik pár, törzsvendég beajánl pillanatok alatt betöltik ezt a létszámlimitet).

Ha jól rémlik hétfőnként van kora este "textiles ismerkedő est". Teljesen felöltözve mentek, körbevezetnek a helyen, elmondják mi hol van, mik a fontosabb szabályok, lehet kérdezni, 1-2 alkoholmentes italra a ház vendégei vagytok, nincs külön belépődíj ingyenes program. Egy rövid kb. 1 órás program ami gyakorlatilag a hely bemutatásáról szól. Nem szoktak sokan lenni 2-5 pár alkalmanként. Meg lehet ugyan beszélni egy másik párral a kontaktcserét közben, de nem jellemző (Maci nem is nézi jó szemmel) elég félénk még olyankor mindenki. Igazából mint írtam nem ismerkedésről szól hanem a hely bemutatásáról, kedvcsinálásról hogy "rendes" estén is látogatást tegyen az adott pár.

2020. dec. 29. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Voltunk barátnőmmel, mindkettőnknek jó élmény volt. Nekem nem "jutott" nő, de nem is ezért mentünk. Én nagyon élveztem, hogy másokkal láthatom.
2021. jan. 6. 11:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szvingerben nem voltam, de mikor láttam, hogy a csajom dugják előttem és belefeledkezik, után 2 perc alatt elmentem, pedig amugy sokaig birom
2021. jan. 6. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!