Középiskolai évnyitóra,9. -ben, elkísértek titeket a szüleitek?
Köszi!
Én is ezen a véleményen vagyok, csak a megkérdezett volt oszttársaim, mind szüleikkel együtt mennek.
Hát, mivel beiratkozás volt, meg ugye az első évem, ezért elkísértek, a többieket is elkísérték a szüleik, semmi égő nincs ebben. Ha valakit minden évnyitóra/évzáróra elkísérnének, abban sem lenne semmi gáz. Nem értem, miért lenne az. Úristen, vannak szüleid és eljöttek veled, de ciki vagy... vagy mi?
A többi sima évnyitóra egyedül jártunk, de csak azért, mert kötelező volt, egyébként meg unalmas, csak elmondtak pár beszédet meg verset meg fontos időpontot és kész.
De pl. akiket a szülei vittek kocsival vidékről, ők sem parancsolták ki a szülőket, hogy várjanak addig a kocsiban vagy körözzenek a városban, nehogy véletlenül meglássák az osztálytársak, hogy ott vannak...
Tudom, hogy kamaszként nehéz nem hülyének lenni, de azért próbáljátok meg. Nehogy elkezdjetek egymáson azért gúnyolódni meg nevetni, mert valakinek ott vannak a szülei az évnyitón. Ez a gáz, ha valakinek ez gáz... értitek...
Se beiratkozásnál sem évnyiton nem voltak ott a szüleim, csak a ballagásomon meg szalagavatón. Néha elvittek évzáróra, hogy ne a buszon vigyem a virágokat.
Nekem teljesen megfelelt így, minek szenvedjenek ők is az unalmas beszédektől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!