Debreceni középiskolai kollégisták! Melyik kollégiumot válasszam?
Szia! :) En györffys voltam. Szerintem megéri odamenni. A társaság is jó, ha jól tudsz alkalmazkodni meg szerintem a tanárok nagy része is jó fej. :) Én pont a két különbözően felújított szinten laktam, de azért a tobbi szintne is elvoltak a többiek. Szerintem olyan nincs, hogy valami ne legyen koszos egy koliba. én sose panaszkodtam, szerintem sose volt olyan, hogy full kosz legyen. Semmi pánik.
Lányoknál az elsősök nagy része nyolcágyasba kerül, és masodik évtől szoktak négyágyasba menni. Bár itt is van kivétel. Az első év az szerintem mindig jó.. Szintenktént van fürdőszoba, bár amire panaszkodtunk neha az a melegvíz hianya volt egy-két szinten, bar ezt is mindig megoldottuk, atmentunk masik szintre furodni. Szoval en ha újrakezdenem, szerintme ugyanugy ide mennék.. :)
A Deakon is gondolkoztam, bar sokan mondtal, hogy az szigorubb, ami kinek jó, kinek nem..szemelytol fugg. :D Kicsit hosszabb a szilencium, ha jól tudom talan.
A Gulyasba ia volt sok ismerosom, szerintem az is elmegy. Bar nekem az lenne a harmadik, ahova mennék. Szerintem igazabol mindegyikbe el lehet lenni, meg persze alkalmazkodni kell, ez elengedhetetlen a kolis elethez.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!