Milyen méretű bőröndôt használtok középiskolai kollégisták (Sürgős)?
Szia :)
Hát én is most fogok először kollégista lenni, de már megvettük februárban a bőröndöt, remélve, hogy megfelelő lesz.:D
Szerintem nem kell túl nagy, nekem például csak egy kisebb van, mert számomra praktikusabb, mert a lányok a 3.-4. emeleten lesznek.:D
Az egyenruhámat például bent fogom hagyni a koleszban, csakúgy mint az ágyneműt(Amit persze 2-3 hetenként hazahordok kimosni), tisztálkodási szereket is bent hagyom, hagyok bent hajszárítót, hajvasalót, fésűt, és mindent, amiből van dupla, hogy itthon is legyen, és nem kell kimosni, így csak a ruhák, és a törölköző fogja nagyjából a helyet foglalni, mert laptopnak praktikus külön laptoptáska, és nem a bőröndben hordani.:)
közepes méretű elég. Én is egy nagyot vetem anno, de felesleges, mert tök nagy, csak nyűg cipelni, de nyaralásokra tökéletes... ha lehet, kereset vegyél, így nem kell a kezedben cipelni, de nézd meg a kerekét, mert pl. az enyém műanyag és elég hangosan zörög. Gumis kerekűt vegyél, akkor nem néz mindenki téged az utcán. hehe
amúgy fiú vagy lány vagy? melyik városban mész koliba?
Melyik koleszba mész Kecskeméten?:D
Én is oda megyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!