Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Középiskolai évnyitóra,9....

Középiskolai évnyitóra,9. -ben, elkísértek titeket a szüleitek?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de, na, fogalmam sincs. Ne kövezzetek meg.
2017. aug. 10. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem kísértek el, pedig nagyon beteg voltam. Gólyatáborban tüszős mandula gyulladást kaptam, és úgy mentem évnyitóra, mondjuk el is ájultam a közepén :D
2017. aug. 15. 18:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk az évnyitó az első tanítási napon volt, de konkrétan az évnyitón nem voltak ott, mert nem fért volna el annyi ember az iskola udvarán, illetve szerintem a bejárati ajtón sem engedték volna be őket (mindig nagyon nézték, hogy ki jön be, ki megy el). Viszont arra emlékszem, hogy az első 2 napon eljött velem anyu az ajtóig, mert a fővárosban tanultam, viszont vidéken éltem. Biztosra akart menni, hogy minden rendben lesz velem. :D Kicsit kellemetlen volt, de egy osztálytársam anyukájával összebarátkozott, aki szintén a lányát kísérte be, így legalább nem voltam egyedül, akit kísérnek. Így az évek távlatából valószínűleg én is elkísértem volna magam legalább az első nap. Nem azért, mert nem bíznék magamban, hanem inkább azért, hogy én (mint szülő) megnyugtassam saját magam, hogy nincs mitől félni. :)
2017. aug. 19. 11:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Megköszönöm, ha még valaki válaszol.
2017. aug. 21. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!