Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy lányt nem is láttok szépnek megis lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
En lehet eddig álomvilagban éltem, de most veszem észre hogy van akinek tényleg full mindegy...2020. dec. 25. 17:30
1/11 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy mindegy, mert nem, de valóban ha nagyon csőre vagyok töltve, akkor lejjebb tudok adni az "elvárásaimból"
4/11 anonim válasza:
De valamennyire csak szépnek kell találnotok egy csajt nem? Másképp nem áll fel... Vagy ennyire el tudjátok intézni fantáziával?
6/11 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy van olyan, hogy egy lányt elsőre semmilyennek, majdnem csúnyának látok, majd idővel ha sok időt töltö vele, jobban megismerem, kifejezetten szépnek látom. F
7/11 anonim válasza:
nekem nem megy...ha nem találom szépnek (nekem tetszőnek), akkor ahogy 4es is írja, fel sem áll 🤷
9/11 anonim válasza:
Vannak olyan lányok akik első ránézésre nem kifejezetten keltik fel az érdeklődésem, de olyan szuper kisugárzásuk van hogy teljesen elvesztem a fejem. Hang, stílus, mosoly, gesztusok, személyes szimpátia, illat, szexuális kisugárzás könnyen megtudják változtatni az egyszeri férfi véleményét ilyen esetekben. Szóval a külső egyáltalán nem minden, inkább csak egy tényező a sok közül(legalábbis az én szemszögemből, vannak felületesebb csávók is természetesen).
Természetesen ha egy férfi kellően kiéhezett akkor amúgy is lejjebb ad az alap elvárásaiból, simán ráizgul olyanra is amire amúgy nem tenné. Sok férfitársamnak ismerős az érzés amikor önkielégítés után pár másodperccel olyan érzés fog el, hogy úristen erre most hogy voltam képes😄
10/11 anonim válasza:
Előfordult már, hogy külsőre nem mozgatott meg első látásra különösebben, de némi ismerkedés után ahogy bele melegedtünk, úgy csókolt, orálozott, stb .... Hogy nagyon kellemes csalódás volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!