Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiként nálam van olyan, hogy meglátok egy csajt és azonnal megdugnám! Nőknél van ilyen, hogy meglátnak egy pasit, aztán azonnal lefeküdnének vele vagy leszopnák?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 16:12
1/6 anonim válasza:
Nekem több barátnőm is azt mondta, hogy neki nincs ilyen, hogy így lát valakit és egyből szexuális dolgok villannak be.
3/6 anonim válasza:
Igen, szeretném végre a puncimban érezni a meredező kemény f@szt. 18/L
4/6 anonim válasza:
Velem nőként előfordul ilyen, de szerintem nem olyan gyakran mint egy átlagos férfinál.
6/6 anonim válasza:
Lányoktól ritkán lehet ilyet hallani és csak olyan pasikra mondják ezt, akik ilyen filmsztár szinten vannak státusz szempontjából.
Legutóbb olyat hallottam, hogy szívesen nyalogatná a mellkasát.
Olyat még sosem hallottam, hogy le akarná szopni. A lányok többsége azt csak szívességből teszi, nem azért mert élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!