Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért meglepő az egy nőnek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meglepő az egy nőnek, ha a férfi tapasztalatlan a szexben, mivel ritkán csinálja?

Figyelt kérdés
Attól, hogy valaki 31 éves még nem feltétlenül tapasztalt szexuálisan. A kor itt nem számít. Nagyon nagyon ritkán szexelek, persze hogy tapasztalatlan vagy ügyetlen vagyok benne. Minden mással is így van, amit ennyire ritkán csinálok.
2020. dec. 25. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Mert azt gondolnánk, hogy 31 éves korodra már volt egy párkapcsolatod vagy szexkapcsolatod, amiben tudtál tapasztalatot gyűjteni.
2020. dec. 25. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
#1: a készséget, ha nem gyakorolják, kopik. Mindennel így van ez. Amivel nem foglalkozunk, az elvész.
2020. dec. 25. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Mert minden nő magabiztos, csődör, állandóan tettrekész férfit akar...
2020. dec. 25. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
2-es miért a biciklizést is el lehet felejteni? Utoljára gyerekkoromban bicikliztem és most 30 felett úgy döntöttem biciklire pattanok és kilométereket tekerek. Hat qrvára nem felejtettem el biciklizni. Nem kopik hanem csak nem szerzel tapasztalatot!
2020. dec. 25. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
A bringázás mióta azonos egy élő test kezelesevel?
2020. dec. 25. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert te a bicklizést fejben számolod?
2020. dec. 25. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha évekig egy megszokott kapcsolatban volt valaki ahol semmi változatosság nem volt az is ide sorolható szerintem
2020. dec. 25. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki olyan elvarasokkal erkezik parkapcsolatba hogy itt mindenki kiraly es kiralyne.. komolyan kezd rohelyese vallni.. inkabb orulne hogy nem cipelsz kapcsolatodba valami finom nemi betegseget
2020. dec. 25. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!