Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zárkózott, halkszavú fiútól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zárkózott, halkszavú fiútól egy lány sem akar majd gyereket?

Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 09:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Így ebben a formában biztos nem.
2020. dec. 25. 09:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Tutira nem.
2020. dec. 25. 11:16
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Majd akkor igen, ha már egy nagy hangú csávó csinál neki gyereket, aztán ott hagyja. Utána már jó lesz neki a csendes gyerek is, csak legyen aki nevelje meg dolgozzon rájuk.

Vannak kivételek, de a legtöbb nő ilyen. Mikor szarban vannak, akkor már jó nekik akárki. Tiszta röhej, az ilyen nőket csak megvetek, leköpni valóak.

2020. dec. 25. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Neked 3as minden nő az hiszen mind magasról szarik rád. Szar életed lehet. Acsarkodó, gyűlölködő, szánalomra méltó. Szerintem még anyád se szeret mióta látja milyen hulladék vagy.
2020. dec. 25. 11:48
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
3. Neked sem lesz így gyereked. A gyökér pasi és a nem halk szavú pasi között van különbség. És a tutyimutyi és az igazi férfi között is
2020. dec. 25. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

3-as vagyok. Csak azt látom hogy a nők általában az ilyen nagyon nyitott, jó képű, házzal kocsival rendelkező, aktív társasági életet élő, széleskörű ismertségi és baráti körrel rendelkező csávókat preferálják. A vissza húzódó, vagy szegényebb életet élő srácokat meg kerülik.

Bezzeg mikor gyerekestől ott hagyják őket, (rengeteg ilyet látok), akkor már jó akárki, csak legyen.

Nem minden nő ilyen, ez tény és való, és akik nem ilyenek, azokat tisztelem és becsülöm, de akik ilyenek, azok szánalmasak.

Gondolom a 4-es válaszoló önmagára ismert és fáj neki az igazság.

2020. dec. 25. 13:46
 7/11 anonim ***** válasza:
6# Tudod...engem egy halk szavú,szerényebb életet élő pasi hagyott el terhesen. Hagyjuk már azt ,hogy az ilyenek mind normálisak. Nem ettől függ. Nem attól hogy ki mennyire nagyképű vagy nem nagyképű...
2020. dec. 25. 14:00
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Én sem ezt mondtam, csak azt hogy a nők a legtöbb esetben nem ilyen csendes gyerekeket választanak, hanem a nagymenőket. Aztán mikor a nagymenő annyira nagymenő hogy a saját gyerekét nem tudja felnevelni, akkor a nők sírnak és utána már mindegy ki jön, csak jöjjön. De ne kelljen még ezerszer elmondani ugyanazt mert a falra mászok az értelmi fogyatékosoktól.
2020. dec. 25. 14:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Te nem tudtad értelmezni az én mondanivalómat...akkor ki is az értelmi fogyatékos?
2020. dec. 25. 14:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Értem mit mondasz, igen, nem attól függ az apaság hogy ki milyen menő. Értem, én is így gondolom.
2020. dec. 25. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!