Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek megérteni a pasik hogy a hossz nem számít?! (N)
Kicsit clickbait volt a kérdés, nyilván bizonyos határokon belül szamít. A mikropénisz nem tölti ki a hüvelyt teljes hosszában, a hosszabbal pedig óvatoskodni kell, nehogy a méhszájat megbökje.
De amikor a 12 centis sír, hogy "jaj csak egy centi kéne az átlgahoz", meg amikor 2 centi plussztól gondolják hogy jobb lesz a szex, na azt nem tudja befogadni az agyam.
Az én tapasztalataim szerint -ha már csak a farok objektív adatait nézzük, és nem teszünk hozzá olyat hogy szexuális kultúra, egyéb izgató külső/belső tulajdonságok, stb- sokkal fontosabb a:
Vastagság. Az a lényeg hogy kitöltsön, hogy a hüvelyfal minden négyzetcentijét stimulálja, hogy szűknek érezzem magam és ő is engem.
Keménység. Lehet hosszú, vastag, de félkemény szafeládéval egyikünknek se jó. Ha nem eléggé kemény, nem is élvezhető.
Szex ideje. Hatalmas, kőkemény farka is lehet valakinek, ha pár perces. Az igazi öröm és kiteljesedés az, ha a szex örömeit mindketten sokáig élvezhetjük. (Akár úgy hogy egy menet sokáig tart, vagy több menet van.) Ha játszunk egymással, több pózt kipróbálunk, libikókázunk, néha lágyan néha keményen csináljuk.
Szerintem legalábbis ezek a fontosak. Én gondolom rosszul, hogy szerintem batomság azon veszekedni hogy 12 cm kicsi, 14 már pont jó?
Egyetértek, ezt a kérdést nem nő írta ki.
Igen számít a hossza, mert ha túl rövid, nem tudod rendesen használni.
Jah és az átlag 15 centi, a "pontjó" meg úgy 16-17.
Akinek 12 (mint nekem is) az rábaszott.
Te kérdező addig beszélsz könnyen, amíg nem kapsz el egy olyan pasit, akiből nem érzel semmit. Plusz ha egyszer megdugnak egy jó vastag hosszú pénisszel (ami még neked kényelmes, nem túl nagy), akkor utána mindig arra fogsz vágyni, meg akkor is, ha a kisebb is elég. Csak a nagyobb mégjobb.
Valamelyik válaszolónak: a DD mell csakis jo lehet, bármilyen formával. Rossz nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!