Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szabad így szexelni? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad így szexelni? Vagy nagyobb bajt csinálok vele?

Figyelt kérdés
Már kb. 3 hónapja nem szeretkeztünk "rendesen" a barátommal, mert pecsételő vérzést tapasztaltam együttlét után. Voltam nőgyógyásznál, de nem tudta megmondani, hogy mi az oka, elküldött laborvizsgálatra. Amíg nem derül ki, hogy mi a probléma, addig ne is csináljunk semmit?

2020. dec. 23. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem érdemes lenne erről inkább az orvost megkérdezni. Addig meg marad az orál. :)
2020. dec. 23. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Addig csak kézzel, lábbal, szájjal, nyelvvel 😋 vagy hátulról, ha szeretitek 🙂
2020. dec. 23. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
A nyelvével nem tesz kárt benned. A farkàt azért ne rakja beléd.
2020. dec. 23. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül lehet. Megnézett UHG-vel, szervi elváltozást valószínűleg nem talált ami bármilyen kockázatot jelentene az aktusra. A hormonjaid rakoncátlankodnak valószínűleg egy kicsit, minden további nélkül élhettek nemi életet. Azért persze védekezzetek közben :)
2020. dec. 23. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi volt a labor eredménye?
2022. dec. 31. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!