Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnátok ha a pasitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a pasitok felhozná, hogy vegyétek be harmadiknak a legjobb barátnődet?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk házasok, van egy fiatalabb, elég jól kinéző barátnője. Neki nem volt még semmilyen kapcsolata (szűz).

28F 23L a csaj pedig 20L

2020. dec. 23. 08:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
23%
Hajrá. Jó lesz neked. 🙂
2020. dec. 23. 09:55
 12/29 anonim ***** válasza:
76%

Jövőre házasodom, és ha tudnám, hogy a vőlegényemnek ilyesmik járnak a fejében, akkor szerintem nagyon elgondolkodnék rajtunk.

Nekem sok minden belefér, de másik ember nem.

21l

2020. dec. 23. 10:07
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

1. Én azt mondanàm, hogy nem, és ha megtudnàm, hogy próbálkozol nála, vagy tovább erőltetnéd, arra lenne az ajtó.

2. Erre nem vállalnék gyereket, az biztos.

3. Másik pasival is jó lenne a hármas?

2020. dec. 23. 10:19
 14/29 A kérdező kommentje:

13. nem erőltetek semmit, ha nem akkor nem. De elmondom neki a vágyaimat ahogy ő is nekem, meg tudjuk beszélni mivel felnőttek vagyunk, szerintem az a gáz ha valaki "arra az ajtó"-val reagál...nagyon erős lehet a kapcsolat akkor ha kommunikáció helyett egyből kilépne valaki a kapcsolatból. Ha ő így reagálna akkor tudnám, hogy nem ő az igazi, mert nem a társam akinek elmondhatok bármit, még ha valószínűleg semmi se lesz belőle akkor is meg tudjuk beszélni nem pedig elfojtani magunkban. Másik csajnál nem próbálkoznék nem érdekel kettesben.

Akkor ne vállalj te dolgod.

Ha vágyna rá, hogy legyen még 1 pasi akkor megbeszélnénk, nem zárkózok el kapásból ezek csak szexuális vágyak.

2020. dec. 23. 10:35
 15/29 anonim ***** válasza:
Még ha te hoztad volna fel a 3as gondolatát a legjobb barátnőddel de így fontold meg alaposan, hogy neked ez belefére a házasságotokba.
2020. dec. 23. 10:39
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

Tudod egy nőnek elég megalázó tud lenni egy ilyen helyzet.

Tudod mi mindent túlgondolunk 😉

És elindulna a kis kerék:Jobban vonzódik ahhoz a nőhöz? Ezek után meg is csalna? NEM VAGYOK EGYEDÜL ELÉG NEKI?

Azért egy kapcsolat az NORMÁLIS esetben 2 főből áll, pont ahogy a szexualitás is, azért ne akadj már ki, ha valakinek ez arra az ajtó.

2020. dec. 23. 10:41
 17/29 anonim ***** válasza:
28%
Jobb csaj a barinő, mi?
2020. dec. 23. 10:43
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

Ja, hogy még te lennél felháborodva, hogy arra az ajtó.

Hát, ez elég szomorú, és elèggè híján vagy empátiának.

Én meg tudod, ha ezt felhoznà valaki, ráadásul a baràtnőmmel, akkor gondolkodnék el, hogy nem ő az igazi, mert onnantól mindig az lenne bennem, hogy más nőket/bnőimet vizslatja, jobban vonzódik hozzájuk, nem vagyok elég neki, megette a fene a bizalmat.

2020. dec. 23. 10:47
 19/29 anonim ***** válasza:
47%
Ismerőssel ne. Pláne barátnővel! Tapasztalatból mondom
2020. dec. 23. 10:52
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
mehet a 3-s
2020. dec. 23. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!