Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szereztek magatoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szereztek magatoknak partnert, ha nincs párotok?

Figyelt kérdés

Nos, én 18 éves srác vagyok... Nem vagyok szűz, volt már szexuális kapcsolatom. Már kb. fél éve nem volt senkim, így mindennap csak a markomnak jutok... Már nagyon unalmas, és izgalmatlan. Tényleg kellene már partner. Barátaim is mondják, hogy csak simán keressek egy lányt, és ennyi... De én ezt nem értem... ennyire könnyen megy az, hogy keressek egy lányt alkalomra? Minden lánytól csak azthallom, hogy "ő is csak arra ment" Nem értem én ezt... Honnan keressek? Nem hiszem, hogy ilyen könnyű lenne egy lányt is rávenni egy éjszakás kalandra. Szerintetek hogyan keressek, illetve honnan keressek partnert? És nem, nem kurvát szeretnék... egy normális lányt:) Vagy ti pl. amikor nem volt barátnőtök, vagy amikor nincs, akkor hogyna oldjátok meg ezt fiúk/lányok?

Ugyna úgy érdekel a lányok véleménye illetve a fiúk véleménye is:)

2020. dec. 23. 01:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Marad a Kati meg a Mari. Tudod, jobb és bal kéz. 😃 32F
2020. dec. 23. 08:45
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Én mondjuk ha itt próbálkozok akkor nem egy alkalomra keresem a női társaságot. Azért nem mert ha összecsiszolódunk és jó az együttlét akkor miért "dobjam ki" egy alkalom után? Nekem volt már hogy innen találkoztam valakivel mert tetszett neki valamelyik válaszom és írt. Szerintem most sokan küzdünk azzal hogy nehéz a járvány miatt ismerkedni de én úgy tapasztaltam hogy legyen szó laza kapcsolatról is ha van valami közös érdeklődési kör a partnerrel akkor jobb esélyekkel jöhetsz össze vele. Egyszer pl egy közösségi oldalon egy Fc Barcelona szurkoló hölgy írt rám és vele is találkoztam. Fiatalabb koromban én is úgy gondoltam hogy laza kapcsolatot szeretnék meg talán csak egy-két éjszakára de már úgy vagyok vele hogy mégis az a normális ha az embernek van egy párja.
2020. dec. 23. 09:04
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

Az az igazság kedves kérdező, hogy se laza kapcsolatra, se egyéjszakásra nem fogsz találni normális nőt ingyen.

Valójában perkálhatnàl ugyanannyit udvarlós gesztusok formájában, mint egy prostinak, úgyhogy szerintem válaszd a biztosat fix tarifával, mivel ingyen k*rva nem létezik. Ideje lenne már megtanulnotok.

2020. dec. 23. 10:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Sehogy, és sosincs párom
2020. dec. 24. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:
15%
Hülye kérdéseket teszek fel a gyk-n.
2020. dec. 24. 15:25
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Tinder.
2020. dec. 24. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
rosszlanyok.hu és nincs érzelem, ez fontos.
2020. dec. 28. 17:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Valaki pontozzék má le!!
2020. dec. 28. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!