Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szereztek magatoknak partnert, ha nincs párotok?
Nos, én 18 éves srác vagyok... Nem vagyok szűz, volt már szexuális kapcsolatom. Már kb. fél éve nem volt senkim, így mindennap csak a markomnak jutok... Már nagyon unalmas, és izgalmatlan. Tényleg kellene már partner. Barátaim is mondják, hogy csak simán keressek egy lányt, és ennyi... De én ezt nem értem... ennyire könnyen megy az, hogy keressek egy lányt alkalomra? Minden lánytól csak azthallom, hogy "ő is csak arra ment" Nem értem én ezt... Honnan keressek? Nem hiszem, hogy ilyen könnyű lenne egy lányt is rávenni egy éjszakás kalandra. Szerintetek hogyan keressek, illetve honnan keressek partnert? És nem, nem kurvát szeretnék... egy normális lányt:) Vagy ti pl. amikor nem volt barátnőtök, vagy amikor nincs, akkor hogyna oldjátok meg ezt fiúk/lányok?
Ugyna úgy érdekel a lányok véleménye illetve a fiúk véleménye is:)
Vicces, hogy 18 évesen siránkozol, mások pedig ugyanilyen kérdést tesznek fel 25-30 évesen. Szóval nem vagy egyedül de hatalmas a választék a nőknek. Én pedig inkább egy tapasztalatlan 25 evést választanék mint egy 18 évest - legyen akar tapasztalt akár szűz.
Másfelől... ha talalnál is “csajt”, hova vinnéd? Nekem eleve kizáró ok, ha lassan csöndesen kell felosonni a szobádba hogy anyuka nehogy meghallja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!