Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egy rakás férfinak ilyen hozzáállása a nőkhöz?
Pláne a parafiloknál van ez, de nem csak: úgy tekintenek a női testre, mint ahogy egy kíváncsi gyerek tekint egy rovarra, vagy sebesült kisállatra.
Vizsgálgatni akarják, mindenféle szokatlan módon közeledni felé, megnézni, hogy pontosan hogy működik, stb.
Nem tudom, hogy érthetően el tudtam-e magyarázni, szóval itt van pár kérdés, amik bemutatják a jelenséget:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Persze ezekre rá lehet fogni, hogy biztos trollkodás, de rengeteg ilyen témájú kérdés van, ezek pedig nem a semmiből születnek.
Női oldalról, sőt, meleg férfi oldalról semennyire sem látni ezt a beteges kíváncsiságot, szóval szeretném megérteni, hogy honnan jön. Vagy hogy úgy általában mit gondoltok a nőkről és a női testről.
Nekem sosem voltak ilyen jellegű vágyaim, két dolog, ami fontos számomra a kapcsolatban és bizonyos nőknek már ez is sok, az
- az orális szex (nem kell fulladozós mélytorok, csak ne fogazzon) és ezt fordítva is viszonzom.
- szex extrém helyeken (nem a Westend előtti szökőkútra gondolok, semmi exhibicionista megbotránkoztatási vágyam nincs, csak jobban éreztem magam azzal az exemmel, akivel tudtunk szexelni különböző helyeken diszkréten nem olyan volt, hogy kapcsoljuk le a villanyt is, mert máskülönben ő be van szorongva).
Ugyanakkor néha felettébb irigylem a prostituáltakat, akiknek régen szexelniük kellett a kuncsaftokkal, most meg elég csak megengedni nekik, hogy szagolgassák a savanyú lábszagukat vagy rámenstruálni az arcukra és mivel extraként tudják elszámolni még egy Deákigazolványtól is többet kapnak érte.
Érdekes kérdés.
Valamilyen szinten értem is a felvetést, valamilyen szinten nem.
Mármint szerintem a felsorolt példák nagyon szélsőségesek, nagyon betegesek.
Az első szerintem egy medical fétis, a második valamilyen szinten kakiszex érdeklődő, a harmadik pedig egy retardált troll.
Ettől függetlenül értem, hogy mire akarsz kilyukadni, de őszintén nem tudom miért van ez. Valamilyen szinten teljesen oké, hogy egymás testét fel akarjuk fedezni egy kapcsolatban, ugyanakkor ha valaki ennyire átlépi a határokat mint a kérdések kiírói, akkor az már beteges. Persze, lehet, hogy csak nekünk furcsa, hisz nem vagyunk hozzászokva az ilyensfajta sokkhatáshoz... de lehet, hogy nekik sokkal nagyobb értéket képvisel az, hogy képesek egy nővel intim kapcsolatba kerülni.
Mindezen túl én nőként is utálom azt, hogy sokan alien-ként tekintenek ránk, és elméleteket gyártanak a nőkről. Legyen az összefüggés a hüvely tág és befogadóképességéről a testarányokhoz viszonyítva, vagy legyen szentesítve a testünk fing, kaki, böfögés, stb undorító dolgok ellen.
Én a kérdésedben csak egy valamivel nem értek egyet, és nem tudom hova tenni: "Női oldalról, sőt, meleg férfi oldalról semennyire sem látni ezt a beteges kíváncsiságot"
Hagyjuk már. Nőknél ugyan úgy megjelennek ilyen beteges dolgok, az, hogy te még nem találkoztál velük, az egy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!