Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég karácsonyi ajándék az, hogy lefekszem a barátommal(neki adom a szüzességem)?
"Elég gáz, ha csak a karácsony miatt akarsz lefeküdni vele. Ahogy előttem is kérdezték, akkor is eddig várnál, ha februárban ismered meg? Szégyen vagy. Vagy kívánod őt vagy nem. Ennyi. Ne hazudj a korodról, elég gyerekesen gondolkozol."
Hát, szerintem elég érthetően leírtam, hogy karácsonytól függetlenül is megtenném, nem tudom, talán csak a kérdést sikerült kibetűzni, elhiszem én.
A koromat meg sehogy nem tudom bizonyítani, azon kívül, hogy leírom, a személyimet azért már nem küldeném el, de el is fogadom, hogy ebben a világban egy egyszerű számot nem lehet elfogadni:) Értem már a magyar mentalitást, eddig bizakodó voltam, úgy-ahogy.
Mondjam én is, hogy "szégyen vagy"? Ja nem, nem vagyok egy búvalcseszett majom. Persze ettől te még lehetsz az. Mármint, nem csak lehetsz, hanem látom, az is vagy. Csak azért, mert már ugye te is belekezdtél a személyeskedébe...
"Hát, szerintem elég érthetően leírtam, hogy karácsonytól függetlenül is megtenném..."
Magában a kérdésben (értsd: leírás) NINCS BENNE! és senki nem köteles a válaszokat elolvasni ahhoz hogy leírja a véleményét.
"eddig bizakodó voltam"
Ezt hogy érted? Bíztál abban hogy csak buksi-simis választ fogsz kapni?
Nem, de tudod, ahogy korábban is leírták, őszinte válasz és megalázás közözt nagy különbség van, márpedig te egészen összemostad a kettőt, és most mosod a kezed, hogy igazad van, mert:
1. Hazudtam a koromról, azaz 12 éves "hülye picsa" volnék
2. Szégyen vagyok
Nem fejeznéd be? Vagy ha ennyire harciasan kakaskodsz, talán jobb lesz, ha én fejezem be, okos enged, szamár szenved.
Szexet ajándékba... istenem... 😅
Inkább vegyél neki valamit. Ezt nőként mondom. Persze lefekhetsz vele, de a szex, mint karácsonyi ajándék....
"okos enged, szamár szenved"
Sírok :'D
Ezek után akkor se hinném el, hogy 18 vagy ha a személyidet elküldenéd. Vagy ha igen, akkor pedig te vagy az élő példa arra, hogy a kor nem garancia az érettségre. És ha ez így van, a szexre sem vagy kész...
Nem az öcsém barátnője vagy. Karácsonykor ott lesz majd és a lany szűz, és szerintem ezt tervezik. 😂
Nagyobb ajándék lenne, ha ő lenne szűz. A sex nem elég, valami kis ajándékot azért szerintem adjál, bár ha már egy ideje jártok, akkor nagyon boldog lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!