Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elég karácsonyi ajándék az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég karácsonyi ajándék az, hogy lefekszem a barátommal(neki adom a szüzességem)?

Figyelt kérdés
18

2020. dec. 21. 19:53
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
72%

Aranyos de...szerintem is igaza van a 7.-nek.

Személyes vélemény: a szexnek nem ajándéknak kell lennie. A későbbieknél fura hatása lesz. Azaz a srác jó volt de te mégsem akarod. Miért hisz jó volt, megérdemli!

2020. dec. 21. 20:14
 12/44 anonim ***** válasza:
82%

"- És te mit kaptál Juditkától, Bercike?

- Nekem adta a szüzességét, nagyi.

- 👀😮"

Egy pólót vagy egy könyvet csak tennék még a fa alá a masnival átkötött, csupasz testemen kívül is a fenti helyzet elkerülése végett :))))

2020. dec. 21. 20:17
 13/44 anonim ***** válasza:
53%
ennyire olcson meg akarod uszni? az mar regen rossz, ha a testiseget valami kegynek vagy kulonleges ajandeknak tekinted. te mit szolnal, ha az lenne az ajandekod karacsonyra, hogy elveszi a szuzesseged es semmi mast nem kapsz?!
2020. dec. 21. 20:18
 14/44 anonim ***** válasza:
56%
Hagyjátok már, szerintem igazán meghitt, vagány dolog ez, hogy karácsonykor csinálják.
2020. dec. 21. 20:30
 15/44 A kérdező kommentje:

Igazából, nem karácsonyhoz kötött, mert eleve lefeküdnék vele, és erre gondoltam, mert tudom is, mennyire nagyon szeretné régóta, neki is én lennék az első.

Sütit is sütök neki, plusz kis apróságot adok neki, de többre egyáltalán nem futja, sajnos nagyon rosszul állok anyagilag, azaz, inkább sehogy nem állok anyagilag.

Védekezés pipa, és igen, kiismertük már egymást.

Leírnám, hogy nem vagyok egy könnyűvérű lány, hogy ezt akarnám adni neki, de azt már nem részletezném, hogy mennyi ideje vagyunk együtt, mert mindenki nekem támadna a végén, hogy beporosodott vénasszony vagyok, ahogy ismerem a gyakoris hozzáállást sok embertől...

2020. dec. 21. 20:31
 16/44 anonim ***** válasza:
81%
És akkor mi van ha mondjuk 2 éve jártok és még nem feküdtetek le? A ti tempótok ilyen. Ha nem csak a Karácsony miatt akarsz vele lefeküdni, akkor hajrá!
2020. dec. 21. 20:49
 17/44 anonim ***** válasza:
70%

Figyu ez szerintem tok rendben van. Nyilvan tenyleg a vedekezes fontos,nehogy a jezuska majd hozzon egy picit is. De ez nagyon romantikus,es szerintem a sracnak is megtiszteles hogy neki adod a szuzesseged.

Hajra es ovatosan✌🏽

2020. dec. 21. 20:51
 18/44 anonim ***** válasza:
47%
En ugy mondanám, hogy ha veszel neki formálisan is valami kis ajándékot, akkor azt kiegeszitve nagyon is oké, hogy épp karácsonykor történik meg az első alkalom. Meghitt az idő és a hangulat. Szerintem ez így oké. Nagyon is.
2020. dec. 21. 21:01
 19/44 anonim ***** válasza:
18%

Csak akarsz te 18 lenni xd

Egy buta, 12 éves kislány vagy aki azt hiszi ez valami hűdenagy ajándék pedig nem az. Ha tényleg szereted előbb vagy utóbb is lefekszetek, szóval ne hidd többnek mint ami.

2020. dec. 21. 22:11
 20/44 anonim ***** válasza:
20%

Nem!

Méghozzá azért nem jó ötlet, mert ezt úgy fogod fel, hogy valamit adsz neki, azaz valamit ő elvesz tőled.

2020. dec. 21. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!