Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég karácsonyi ajándék az, hogy lefekszem a barátommal(neki adom a szüzességem)?
De ha egyszer az! 🤣
12 éves kislány és itt kéri a simibuksit hogy még az és milyen jószívű és kegyes hogy ő ezt adja...
Valaki szerint kedves gesztus valaki szerint pedig szégyen és gyalázat.
Miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni??? Nem ismered a lányt, nem tudod mióta vannak együtt, nem tudod hogy meddig vártak, nem tudod, hogy miért pont most akarja megtenni. Akkor ne szólj be neki. És se szólok be egy túlsúlyos embernek, hogy kövér, lehet hogy az ő hibája, lehet hogy más áll a háttérben.
Nyílván nem csak karácsonykor adná oda magát, de ha már itt van a karácsony szép gesztus, és különleges hogy most mondja el neki, hogy ő már készen áll.
Nem tudod hogy mit jelent ez számukra, a srác számára nem ismered őket. És nem az szégyen, ha valaki szeret valakit és meg akarja lepni a másikat, és különleges napra tervezi az első alkalmat, hanem az, hogy sok ember mindenkit elítél, mert nem úgy gondolja, ahogy a másik, és lenéz. Fogadd el, mondd neki hogy szerinted ez nem jó ötlet, de ne az embert minősítsd!! Köszi.
22-es:
Ha a 12 éves lányod/unokahugod hülyeséget kérdez, akkor annak örülnél legjobban, hogy valaki azt mondaná neki, hogy "szégyen vagy"?
nem elmondaná neki, hogy miért kérdez hülyeséget és mi a baj azzal, amit gondol/szeretne, hanem elmondaná neki, hogy "szégyen vagy"?
#27 #28
Bocs, nem tudtam, hogy csak "jaj de szupcsi ajcsi" és "jaj ne a karácsony miatt tedd meg hanem csak mert akarod" szintű tucat válaszokat lehet adni.
Szerencsére vannak itt még őszinte normális emberek is nem csak olyanok mint ti!
Te se ismered őt, honnan tudod hogy nem egy hülye picsa? Én sem tudom, hogy az de te se hogy nem az! És amúgy meg, ő kér idegenektől segítséget. Én a kérdező helyében örülnék neki ha valaki őszinte választ ad, nem pedig mást majmolva pötyögi azt ami elvárt.
Az őszintén elmondod a válaszod, és a megalázod között azért elég nagy távolság van!
Nem egyetérteni kell, ha szerinted valami hülyeséget ír valaki, hanem normálisan kommunikálni.
Mondd, hogy nem vagy pszichológus!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!