Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugnátok Billie Eilish-t?
Pár barátommal erről beszéltünk, de ők mind azt mondták, hogy dagadt. De én nagyon meghúznám, szép nagyok a mellei meg minden.
És ti?
Hát nem tudom, ha attól már őrült lesz valaki, hogy "miért ne" alapon használ egy egyébként mindenki számára hozzáférhető funkciót a gyakorin, akkor voltaképpen bárkit nevezhetsz őrültnek bármi miatt, elég, ha csinál valami olyat, amit te személy szerint nem szoktál. Én pl. sósan és szalonnásan szeretem enni a túrós tésztát, de még nem jutott eszembe leelmebetegezni azokat, akik megszórják cukorral. Köszönöm, hogy hoztál egy új perspektívát a gondolkodásmódomba.
Egyébként nem kell ahhoz szándékoltan "leskelődni", hogy észrevegyél egy nyilvánvaló tendenciát kb. a 6. komment után. Pont eléggé szembetűnő és vicces volt már a kommentszekció elején is. Mondjuk nem kevésbé vicces az sem, hogy engem hamarabb titulálsz őrültnek, mint a csecsemővéres kollégánkat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!