Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugnátok Billie Eilish-t?
Figyelt kérdés
Pár barátommal erről beszéltünk, de ők mind azt mondták, hogy dagadt. De én nagyon meghúznám, szép nagyok a mellei meg minden.
És ti?
2020. dec. 19. 21:13
11/57 A kérdező kommentje:
engem valahogy nagyon izgat az arca is
2020. dec. 19. 22:17
12/57 anonim válasza:
Amugy az eredeti hajszinevel, igenyesebb sminkkel eleg szep arca lenne.
13/57 anonim válasza:
Undorito satanista qrva, basszon ilyennel az ordog, mert en aztan nem teszem be neki!
14/57 A kérdező kommentje:
2020. dec. 19. 22:29
15/57 anonim válasza:
Attol meg issza a csecsemok veret tom cruisezal az elit partikon, baszna ilyennel a rak!
16/57 A kérdező kommentje:
Gondolom csak irónia, de ha nem, ez mióta számít sátánistának? :D
Nem valami blackmetal girl-t linkeltem
2020. dec. 19. 22:33
18/57 anonim válasza:
Mégjobban megnézve nagyon szép csaj lenne, kár, hogy elrontja magát ezzel a hülye stílussal és ronda sminkkel.
19/57 anonim válasza:
De ezt azért csinálja hogy ne a szépsége miatt szeressék hanem a zenéje miatt. Állítólag. Nagy hatalmas pólót is azért veszi fel hogy ne lássák a melleit mert hatalmasak neki.
20/57 anonim válasza:
15 Ez a csecsemővér ivás honnan jött? Annyi helyről hallottam már. Elég abszurd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!