Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a barátnőm most visszahúzód...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm most visszahúzódó, de az ágyban szexmániás, akkor lehet hogy harminc évesen már meg fog csalni, mert rám un?

Figyelt kérdés
22 évesek vagyunk mindketten.
2020. dec. 19. 09:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A tapasztalatom az, hogy a 30-35 közötti (házas) nők szeretnek félre k*rni 😅
2020. dec. 19. 09:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha még akkor együtt lesztek, és még tudod adni neki amit szeretne, és persze nem 1 qrva típus, akkor nem b.aszik félre!

F

2020. dec. 19. 09:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Esetleg arra gondoltam, hogy néha majd elmegyünk swingerbe vagy hármasban csináljuk
2020. dec. 19. 10:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha el tudod viselni, hogy előtted fogják rommá b.aszni a csajodat, akkor meg végképp örökre veled marad majd,ha jól kijöttök egymással.

2-es voltam.

2020. dec. 19. 10:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem zavarna annyira
2020. dec. 19. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Inkabb akkor fof félrekefélni ha nem élte ki magát s hamar lekototte az eletet... vagy ha otthon nem kap meg midnent... ilyenkor jobb az olyan no aki sok pasival kefélt elotted. Az mar kiélte magát. En parom is jo par palival dugott... tobbesbe is... legalább lehiggadt es nem nálam fogja ezeket kiprobalni/remelhetoleg/
2020. dec. 19. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
kár ezen izgulni. akkor is rád unhat, ha társasági karakter lenne, az ágyban pedig szégyellős
2020. dec. 19. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ szerintem. Én is ilyen vagyok, introvertált de imádom a szexet. Nagyon megválogatom kivel, mostani párom tapasztalt, de vele kipróbálunk több mindent. Nem csalnám meg, de nem is tudni mit hoz a jövő. Lehet találok nála jobbat, lehet nem
2021. jan. 5. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindig van jobb
2021. jan. 6. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:
A kérdés kivel érzed jól magad és kiben van elég bizalmatok egymásban és mennyi minden köt össze titeket. De mindig van jobb
2021. jan. 6. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!