Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk, visszahúzódó fiúnak adnátok esélyt lányok?
Figyelt kérdés
Nagyon ki szeretném próbálni a szexet, de így lehetetlen lányt, barátnőt találni 😔2020. szept. 27. 10:03
5/13 A kérdező kommentje:
Nem kalandot akarok hanem barátnőt. Úgy sincs esélyem?
2020. szept. 27. 10:27
7/13 anonim válasza:
4es vagyok.
Én visszahúzódó lány vagyok. Én adnék egy esélyt neked... Még mindig jobb ha kicsit visszafogod magad, mint hogy a csajodnsk a börtönben kelljen járni... 😂
10/13 anonim válasza:
#5 a kérdésedből, meg úgy alapból nekem az jön le, hogy csak a szex miatt akarsz barátnőt. De ha nem barátnő, csak egyszer lefekszik veled, vagy összejártok neked az is megfelelne. Na most ez a hozzáállás + a félénkség nagyon nem vonzó a legtöbb lánynak. Valószínűleg kapcsolatban is papucs lennél, azt csinálnád amit az asszony mond. Az egyetlen értékelhető tulajdonság ebben az, hogy kisebb eséllyel lépnél félre, de nem azért mert annyira hűséges típus lennél, hanem mert nem lenne merszed próbálkozni másnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!