Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves volt az eddigi legidősebb csinos és egyben szűz nő/lány akit ismertél?
Egy speciális óvodában dolgozott, mert konduktor - ovidapedagógus is volt.
Én meg ott voltam gyakorlaton a főiskolán.
*óvodapedagógus
Telefonról írok, bocs.
Azt ugye tudjátok, hogy már elég régóta nem feltétel a szüzesség, hogy apáca legyen valaki? Elég ha megtér meg részt vesz pár katolikus szertartáson.
Gondolom válságban lehet a katolikus egyház, nincs utánpótlás. De ez tény, 3 ismerősöm is volt a pszichiátriáról, akik a vallás felé fordultak és abból kettőből apáca is lett.
Az egyik attól kattant meg, hogy 6 évig járt valami férfivel, aki az esküvőn nemet mondott neki.
A másik 15 pasival lefeküdt fiatalon, aztán simán meghülyült, szerintem skizofrén lehetett, mert állandóan a bűnös gondolatokról beszélt.
A harmadikat meg megerőszakolták 17 évesen úgy vesztette el a szüzességét, utána meg több pasival próbálkozott, de nem tudta egyikkel sem élvezni a szexet és így került bele a vallásba, majd később az apácarendbe.
Igen, igazad van, nem kérdeztem meg, hogy szűz-e, vagy hogy megerőszakolták-e.
De azt mondta egész életében vallásos nevelést kapott, és mindig szerette az egyházi zenét, és hitközösségeket.(persze ettől lehetne sima kórustag is, jogos)
Szóval én azt gondolom szűz.
Mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!