Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen típusú sportos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen típusú sportos (kondis) női testről mit gondoltok? Szexi?

Figyelt kérdés
[link]
2020. dec. 16. 23:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Valaki legalabb veszi a faradsagot es elmegy edzeni meg odafigyel magara 😅 Es nem csak a "segget noveszti" a kepen lathato csaj sem.

Nehez sullyal valo edzest meg nem tornanak hivnam.

2020. dec. 17. 00:28
 12/26 anonim ***** válasza:
55%

#11: többet tesz bárki az egészségéért, ha súlyok helyett elmegy futni.

Udv. Egy futó.

2020. dec. 17. 00:30
 13/26 anonim ***** válasza:
69%

Én nem szeretem. Nyilván mozogjon sokat, hogy egészséges legyen, de a nagyon izmos lányok nem tetszenek, mert számomra a szép nő könnyed és légies. Volt már izmos és nem izmos barátnőm és jobban élveztem, amikor nem volt minden feszes. Szeretem, ha kicsit puha, gyenge, lágy, selymes. Nekem ilyen a nőiesség.

26/F

2020. dec. 17. 00:49
 14/26 anonim ***** válasza:

Nagyon izgató vagy, raknálqk! :333

És máskor képküldés.com oldalrol linkeld..

2020. dec. 17. 03:57
 15/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szexi, ahogy a háttérben haladó csaj alakja is. Szeretem az izmos lábú, seggű, és általában a gusztusosan izmos testű nőket. Mindig megnézem alaposan, ha látok ilyet, és a barátnőimet is a köreikből választottam. A mániákus futónők (főleg a hosszútávfutók) nem tetszenek, minden nőies részük lefogy, csontos, inas lábuk lesz, a botsáskákat nem jó megfogni, ölelni, simogatni.

14: Nem értem, miért forszolod a képküldés oldalt. Akármit feltesznek oda, rövid időn belül eltűnik. Pedig néha érdekes több hónapos vagy több éves posztokat is olvasni, bennük a linkelt képekkel. Van pl. a [link] , ez örökre megtartja a feltöltött képeket.

2020. dec. 17. 05:31
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
Nekem túl izmos, a vékony, törékeny nőket szeretem.
2020. dec. 17. 05:44
 17/26 A kérdező kommentje:

#11 Vannak boven pozitiv egeszsegugyi hatasai a sulyzos edzesnek is + nem leszel lottyedt.

[link]

2020. dec. 17. 06:32
 18/26 anonim ***** válasza:

Én amúgy nőként totál nem értem ezeket a seggnövesztő tornákat.

Én próbáltam de ugyanolyan pici maradt a fenekem, igaz, formàsan :D

Max akkor lesz nagyobb ha hízok. Hanem nem. Bármilyen tornát is alkalmazok.

2020. dec. 17. 07:28
 19/26 anonim ***** válasza:
Imádom az ilyen csajokat. Gyúrok én is pár éve, de sajnos még nem akadt horogra egy sem :/
2020. dec. 17. 08:11
 20/26 anonim ***** válasza:

Hát már bocs, de ez nem kondis, vagy sportos.

Simán csak sokat guggol, hogy nagy legyen a segge.

2020. dec. 17. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!