Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baràtnőimmel osszevetettük es harminc férfibol ketto emlitette az anált, nekik sem volt igazan fontos. A gyakorin akkor mièrt van ennyi ferde ferfi?
nem a huszonévesek vágya.
41 éves vagyok és 10haverból 6folyamatosan nyúzza érte az asszonyt.
"Hát elgondolkodtató.. van a finom illatos nedves punci de van akinek mégis a végbél kell...hmmm"
Nem nagyon van értelme szerintem ezt racionálisan vagy értékalapúan megközelíteni, hogy most akkor melyik a finom és melyik az undorító. Nekem annyira a punci sem nagy élmény, mint másnak, viszont a szép talpaktól, lábaktól eksztázisba jövök. Nekem az a finom és illatos. Mondhatnád, hogy a láb undorító és koszos. Erre meg lehet azt mondani, hogy hát a punciból meg pisi és vér folyik. A végbélből meg hadd ne mondjam. Igazából mindenkinek az az undorító, amire nem izgul.
De tessék, itt vagyok akkor én is ellenpéldának. Hallani sem akartam soha az anális szexről, és nem is hiszem, hogy valaha kipróbálom. Egyszerűen nem kívánatos számomra hátulról a nő, az a lyuk meg nálam nem arra való. Viszont órákat tudnék talpak alatt eltölteni, mert nekem meg ez a kattanásom.
Amúgy meg a gyk egy olyan anonim oldal, ahol mindenki szégyentelenül leírhatja a perverzióit. Ez egyfajta gyűjtő. Ne csodálkozz, hogy ott több van a nem szokványos dolgokból, hisz ide az jön, aki nem éli ki. Aki csinálja, az nem írogat róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!