Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tundegoncznagy36 kérdése:
A párom és köztem nincsen szex. Méretbeli komplexusa van? Ha így marad vége lesz a kapcsolatunknak? Nekem fontos az intimitás. nem érzem nőnek magam emiatt.
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 15:15
1/9 anonim válasza:
Igen, ha így marad, vége lesz a kapcsolatotoknak.
2/9 anonim válasza:
mióta vagytok együtt? miért lenne méretbeli komplexusa?
régebben volt szex?
3/9 anonim válasza:
Vagy vége lesz, vagy félre fogsz lépni előbb-utóbb.
4/9 anonim válasza:
Nem értem miért nem beszéled meg vele?
Miért nem hagyod el?
Ha aszexuális, akkor arról illett volna szólnia a kapcsolat elején.
5/9 anonim válasza:
Ha így kiírod az igazi neved és mellé, hogy 36 éves vagy, és a párodnak kicsi a farka, akkor garantáltan nem lesz hosszú életű a kapcsolat. 😀
6/9 anonim válasza:
Ez mit takar hogy méretbeli komplexus?Tán túl kicsinek találja magának és fél hogy neked kevés lesz?Hát nem tudom honnan jött neki ez ha szexeltetek már úgyhogy valami más baj van.Gyanítom hogy mivel hiányos van valószínű hogy vége lesz,vagy tarts mellette szexpartnert,ha már annyira nem jó a helyzet.
7/9 anonim válasza:
Kedves Tünde!
Próbálj meg vele kommunikálni erről!
8/9 anonim válasza:
Ennél kevesebbért is szakítani illik. Szex nélkül akarod leélni az életedet?
9/9 anonim válasza:
ha nem tudjátok meg beszélni akkor igen előbb utóbb vége lesz!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!