Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fontos a mellméret, akkor miért kérdeznek rá mégis elsőként a pasik?
Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 18:16
1/12 anonim válasza:
Nem minden pasi kérdez rá.
Egyébként pedig azt el kell fogadni, hogy egyesek segg, másik kebel pártiak.
3/12 anonim válasza:
Ez hülyeség, sosem kérdezek ilyet.
4/12 anonim válasza:
Akkor fontos. Nekem mondjuk nem ez szokott lenni az első kérdésem, sőt, nem is szoktam megkérdezni, ha csak a nő nem hozza szóba.
5/12 anonim válasza:
Nem kérdezünk rá, nem ez a legfontosabb. Neked egyébként mekkora a mellméreted, elárulod? 😜
6/12 anonim válasza:
Soha életemben nem kérdeztem meg egyetlen lánytól se,hogy mekkora melle van.
7/12 anonim válasza:
Mi van? Ma erről szól az oldal? :D A nőket elvileg nem érdekli a pénisz mérete, mégis megkérdezik. A pasikat meg a mellméret nem érdekli, mégis megkérdezik. Jaaaj istenem.
8/12 anonim válasza:
Fura pasikat ismersz:D Én se kérdezek rám, minek? Nagyjából úgyis látod a szitut, meg amúgy is mit kezdesz azzal hogy mekkora? :D
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem mindenki gondolkodik így. Én se azért mennék el veled randira (vagy nem), mert ekkora vagy akkora a melled.
10/12 anonim válasza:
Akkora kamukirály vagy ember. Full valótlanságokat találsz ki minden nap, és kesz tényként adod elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!