Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mi a véleményetek arról a férfirol ki elutasitja az anál szexet?
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 08:33
11/20 anonim válasza:
#9! Tudod te mekkora hülyeséget írsz?!
Ennyi erővel a szájba sem szabad tenni,mert mind a két nemnek van az is!
Igazi hülye vagy!
12/20 anonim válasza:
Aki szereti seggbe az munkát ad a jövő apolóinak hiszen az elernyedt ánuszrózsája nem fogja visszatartani a kulabácsit 70 felett :D ott mindin kiderül :D
13/20 anonim válasza:
mi lenne? semmi. nekem nincs bajom az anállal, de könyörögni nem fogok érte, tehát teljesen rendben van, ha egy férfit nem érdekel. ettől se jobb, se rosszabb ember nem lesz.
14/20 anonim válasza:
Mit nem adnék egy ilyen derék csávóért. A sima vanilia szexet szeretem semmi extra nem jön be
15/20 anonim válasza:
Első gondolatom:
Ő nem akarja betenni nekem popsiba, vagy azt nem hagyja, hogy én megdugjam egy staponnal?
Mindkettő anál szex. :D
16/20 anonim válasza:
Mi vonzó van egy segglyukban?
De most komolyan, miért jó? Miért nem elég a pina ha már van rá lehetőség. Nyilván meleg férfiaknál más a helyzet
17/20 anonim válasza:
Itt a legtobb fiúcska biszex ezert kell neki a seggluk. Te meg egy hetero ferfi vagy aki puncit dug. Ennyi
18/20 anonim válasza:
Na ennek örülök! Alfa hím vagyok!
Ha vakamelyik nőcske közösülne velem írjon bátran!
19/20 anonim válasza:
Nincs bajom azokkal akik szeretik az anált, hisz nekem sincs ellenemre egy kis popsival játszadozás. Mégis azt mondom arra aki nem szereti, hogy: Végre egy értelmes, igazi férfi!
20/20 anonim válasza:
Volt ilyen pasim. Nem sokáig. Én szeretem popsiba. Sőtt. Igényelem. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!